Šta je novo?

Sportski događaji

Mogla bi na otvorenom, cak ni parket ne bi bio problem, on se montira za cas. Ali vremenski uslovi su problem, na koje ne moze da se utice.

Pa ne može, nije dozvoljeno, kod nas još od 1968.
A bila bi dobra fora. Uz to, na Malom Kalemegdanu smo uzeli 10 titula, a Ostojini nijednu :wink:

Vidim da navlačite na svoju vodenicu. :) Isti ste ko Nadal

Prica se o navijacima, zdravstvenom protokolu, ma kakvi...Ako misle da pocnu na vreme, za pocetak, bez navijaca i nadam se da ce tako resiti. Pored igraca i strucnog staba, u dvoranama da budu oni koji su neophodni za TV prenos i druge propratne stvari. Oni moraju, drugi ne moraju, takva je situacija. Utakmice sa navijacima, neka sacekaju bolju situaciju.

Pod uslovom da se stvore, sto sa strane situacije, sto sa strane ljudi, minimalni uslovi za odigravanje utakmica, mislim da nas ocekuje zanimljiva sezona ABA lige. I to ce, kao i prethodnih sezona biti prvi prioritet Zvezde. Ali mislim, ovaj put, sa najtezim preprekama, jer su konkuretni jaki. Bice bar jos 3 tima, koji mogu sebi isto tako realno da postave sebi takav cilj. Partizan, Buducnost i Cedevita Olimpija. A ako Zvezda u takvoj konkurenciji bude najbolja, onda ce u i EL biti bolji rezultati.

Sutra uvece u pola 10, Nagetsi i Jokic igraju prvu pripremnu. Hvala Bogu nesto normalno da ima da se gleda, da nije korona, vucic, policijska brutalnost, smrdljivi fudbal...

I na mestu plejmejkera, omaleni Jokić :kk:

jokara-pg.jpg

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=759262#p759262:20huylcy je napisao(la):
astrodule » Sre Jul 22, 2020 9:26 pm[/url]":20huylcy]I na mestu plejmejkera, omaleni Jokić :kk:

file.php
Mislim da je ovo najludja prva petorka u istoriji kosarke - tri centra i dve cetvorke :lol:

Edjes4pWkAAyS8E

Smesne su im ove klupe gde sede i kao drze distancu, a onda udju u igru i skacu jedni po drugima, a i ceo dan su zajedno, a i svi su testirani i negativni su i nemaju kontakt sa spoljasnjim svetom.

И значи у данашњем Енбиеју може да се добије текма, макар и пријатељска, без бека у ротацији, са центром на плеју??

Da odes sad na Adu, mozes da nadjes ljude koji igraju ozbiljniji basket. Ono juce je bila rekreativna kosarka.

Isto kao sto mislim da je onaj Bol Bol smesan igrac, a danas ceo kosarkaski svet prica o njemu. Mislim da se igralo ozbiljno da ne bi imao sta da trazi na terenu, ali dobro, mlad je.

Krenula su domaca pojacanja: Radanov, pa Uskokovic, pa opet, jos jedan stranac. Duop Rit je novi kosarkas Crvene Zvezde. Hol, Volden, Lojd, Rit, Gist i Noko, 6 stranaca naspram 10 domacih, nesto manje, nego prosle godine, ali ne cini mi se nesto bolje. Perperoglua racunam kao bivseg igraca, na izlaznim vratima je, koliko cujem i Stimac. Odzo se vodi na spisku, ali davno je objavljeno da je napustio Mali Kalemegdan. Jos jedan je visak i svakom slucaju, mislim da ce biti kao i prethodne dve sezone, 3 igraca u rezervi (koji su prekobrojni da budu u sastavu za utakmicu, najvise moze 12 raspolozivih). Spekulise se o povratku Matijasa Lesora, a mislim da bi se u ovu ekipu bolje uklopio, nego u onu u kojoj je bio. Rit je po meni, greska.

Pocela je fudbalska Super liga. Probao sam da gledam i Zvezdu i Partizan, ali ne ide. Ono je fudbal, na nivou rekreativaca.

Negledljiv je fudbal bez publike, ipak, u Zvezdi opet igra jedan majstor - Katai - pa je makar i zbog toga stvar gledljivija. Takođe, Spiridonović je dobar.

Protiv NP sam malo probao da gledam, 10 minuta i prekinuo sam. Izgubio sam volju.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=762456#p762456:1gvl74we je napisao(la):
Пантограф » Ned Avg 02, 2020 4:45 pm[/url]":1gvl74we]Negledljiv je fudbal bez publike, ipak, u Zvezdi opet igra jedan majstor - Katai - pa je makar i zbog toga stvar gledljivija. Takođe, Spiridonović je dobar.
Inace je srpski fudbal gledljiv sa publikom...

Inace ima publike...

Ma ne srpski, sav fudbal mi je negledljiv bez publike. Srpski jeste bastard totalne dekadencije šestorazrednih mozgova, i kao takav u principu sasvim negledljiv.

да је наш фудбал гледљив, не би било 300 људи у просеку (без Звезде и Партизана). најмање је публика изгубила забраном одласка на стадионе

Valjalo bi da Aba liga krene, bez publike, po španskom ili NBA sistemu. Ako cekaju, sezona nece ni poceti.

Dzejms Gist, nezvanicno, nije vise kosarkas Crvene Zvezde.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=762529#p762529:1f5bn1hk je napisao(la):
Blade » Ned Avg 02, 2020 9:27 pm[/url]":1f5bn1hk]Valjalo bi da Aba liga krene, bez publike, po španskom ili NBA sistemu. Ako cekaju, sezona nece ni poceti.
Sta da igraju, pa rekli su davno da je ova sezona gotova... Nova sezona nikad ne pocinje u avgustu, sa ili bez korone...

Do oktobra kolektivni imunitet i na basket u pun Pionir... kao januara 2017, kada smo rampom Kuzmića dobili Fenerbahče pred 7.600 gusto zbijenih gledalaca, dok je 150-200 ljudi dnevno umiralo od gripa (a to nam niko nije rekao).

Inače, danas sam opet gledao fudbal - Katai je moj omiljeni fudbaler još od vremena Ramba Petkovića i nikad neću propustiti da ga gledam, ako mogu - i, dakle, Zvezda je dobra. Spiridonović je odlično pojačanje, sa Kangom, Benom, Sanogom... Gavrićem, Nikolićem, to je više fudbalskog štofa od bilo kog našeg tima posle sezone 1997/98.

Mali Majkl Porter Dzunior je opasan igrac, ako ovako nastavi, ko zna dokle Denver moze. Sa Jokicem kao liderom, neka titula ili finale Denvera bi zaista bio neverovatan uspeh za srpsku kosarku.

Vrh