Daxara » Ned Jan 12, 2020 12:44 pm[/url]":2mxxwyoq]Eto ga još jedan. Nema nikakvih kompleksa, samo jbg šta čovek da radi kad je 90% navijača Crvene Zvezde krenulo da prati košarku od 2011. Skakali ste ko majmuni kad je Beron napravio četvorokorak, a sad ste našli da glumite sudiju u utakmici gde se apsolutno ne spominjete.
Jučerašnji dan je bio ovakav: prvo ste pričali kako je borba ko će izgubiti jer se svi je l te plaše Zvezde, pa je onda bila priča da su sudije vratile vreme na 0.8, pa priča da je vreme isteklo i onda na kraju koraci. Pošto i ta priča lagano propada krenula je slika: "koga boli uvo za Franjevce koji se lože na nebitnu utakmicu".
Ali da, mene opasno drmaju kompleksi čim napišem realnu sliku.
Sledeće nedelje igramo važnu utakmicu protiv Trenta, pobedom bi se mnogo približili Top 8 Evrokupa, a nadam se i pobedi Virtusa protiv Darušafake pa da ciljano to prvo mesto. Hteo bih da izbegnemo Uniks ako je moguće, mada i oni igraju toplo hladno i nije to ekipa koja treba da nas plaši. Igrali su tesno da Ritasom (što je očekivano, Ritas je svima nezgodan kao domaćin), ali su pobedili i mislim da je realno da imaju 5/1 skor u grupi. Svakako, ako smo mogli da igramo s Lokomotivom, možemo i s Uniksom, ali korak po korak. Trento je definitivno slabiji od nas, ali su nepredvidiva ekipa koja može svakoga da iznenadi.
Sent from my MI 8 using Tapatalk