Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 20.981
Mislim da je ova moja generecija, ljudi rodjeni u prvoj polovini 90-ih, najgora generacija u istoriji sporta. U tenisu nas mlate ovi iz 80-ih kako stignu, u fudbalu i dalje dominiraju Mesi i Ronaldo, ajde, mozda je Nejmar tu kao neka zvezda, mada po meni je smesan. U kosarci su i dalje najbolji Kari, Durent, Dzejms, Harden... Ni u drugim sportovima ne postoji nijedan bas vrhunski sportista i velika zvezda poput Felpsa, Bolta, Tajger Vudsa, Brejdija... a da je rodjen pocetkom 90-ih.
Uglavnom u sportovima koje pratim dominiraju ljudi rodjeni u drugoj polovini 80-ih, ovih sa pocetka 90-ih ima par onako dobrih, ali niko nije vrhunski ili najbolji, i sad se ceka da se vidi sta ce biti sa ovima iz druge polovine 90-ih, a ima nade za njih, nije da nema. Ali ovo su godine kada bi generacije 90/91/92/93 trebale da budu na vrhuncu i da dominiraju u svojim sportovima.
Uglavnom u sportovima koje pratim dominiraju ljudi rodjeni u drugoj polovini 80-ih, ovih sa pocetka 90-ih ima par onako dobrih, ali niko nije vrhunski ili najbolji, i sad se ceka da se vidi sta ce biti sa ovima iz druge polovine 90-ih, a ima nade za njih, nije da nema. Ali ovo su godine kada bi generacije 90/91/92/93 trebale da budu na vrhuncu i da dominiraju u svojim sportovima.