Za nas Zvezdaše je juče bio sportski dan sa dve utakmice i obe cu komentarisati...
Fudbaleri...Protiv Napolija su izdržali herojski, to je ekipa par klasa iznad Zvezde i treba biti realan. Da su imali srece da daju bar jedan gol, to bi bilo spektakularno. A da su na jučerašnjem derbiju igrali kao protiv Napolija, rezultat bi bio 5:0 za Zvezdu. A Zvezda je juče igrala sa 30% od onoga što može da pruzi, na sve to imala srece i spasila se bruke. Rezultat nije realan, Partizan je zaslužio da pobedi, jer je igrao bolje i više želeo pobedu. A što se tiče gola Zvezde, mislim da je odluka ispravna. I ponavljam, kako je tim za koji navijam igrao, realan rezultat je trebao da bude 3:1 za Partizan, ali nije, jer je Zvezda imala sreće.
Košarkaši...Još je rano da procenim koliko je realno da ova ekipa pruzi, ali sudeci po Aba kupu koji su osvojili, daleko je iznad svih ekipa sa kojima je igrala. I napomenucu da mi je žao što Partizan nije pobedio Budućnost u polufinalu, pa da Zvezda ima priliku da protiv najljuceg rivala osvoji trofej, ali ni ovako nije loše, da se ublaži izgubljena Aba liga prošle sezone. Vec sa prvim utakmicama u Aba ligi i Evrokupu, dace se mnogo jasnija slika toga koliko je realno da očekujemo, ali mislim da je tim bolji ove godine, nego prošle. Učestvuje u 5 takmičenja, jedno je bilo uspešno, osvojen je prvi trofej, ostaje još 4, od kojih je Aba liga prioritet, kao i prošle godine, ali mislim da bez lažne skromnosti i trofej Evrokupa može ozbiljno da se napadne, pa i tako dođe do Evrolige, uz srecu da u Aba ligi u finalu igra sa nekim našim timom i pobedi, pa ako bi bila osvajač Evrokupa i kao takva direktno kvalifikovana za Evroligu, taj drugi posle nje, najbolje plasirani tim Aba lige, bi bio drugi učesnik elitnog takmičenja.