Šta je novo?

Sportski događaji

Verovatno imam prevelika ocekivanja (sve osim zlata je neuspeh). Ok, i finale je uspeh, ali mi je iskreno recimo bronza onako. Znam, razmazena ocekivanja, ali to zlato toliko dugo cekamo, imamo po imenima i ponajbolji tim, bice sve teze, a posle penzionisanja Jokica skoro nemoguce.
Da zategnemo pokrivanje tog suta za 3, pa nek i izgubimo od boljeg.
Jedino ne delim misljenje da Turci ne mogu opet ovako da pogadjaju. A ne moraju ni biti Turci, ako slabo branimo, svaka jaca repsntacija moze da ima sutersko vece protiv nas.

Verovatno imam prevelika ocekivanja (sve osim zlata je neuspeh). Ok, i finale je uspeh, ali mi je iskreno recimo bronza onako. Znam, razmazena ocekivanja, ali to zlato toliko dugo cekamo, imamo po imenima i ponajbolji tim, bice sve teze, a posle penzionisanja Jokica skoro nemoguce.
Da zategnemo pokrivanje tog suta za 3, pa nek i izgubimo od boljeg.
Jedino ne delim misljenje da Turci ne mogu opet ovako da pogadjaju. A ne moraju ni biti Turci, ako slabo branimo, svaka jaca repsntacija moze da ima sutersko vece protiv nas.
Pošteni da budemo, nisu oni sada ubacili mnogo zamrzivača-sandučara. To su uglavnom bili šutevi iz dobrih pozicija, koje su napravljeni ispadanjem naših u odbrani. Nije bilo ono štose kaže: ,,Sve što su bacili, ušlo je".

Rumenige Cvekoglu je jednom prilikom rekao da postoji taktika u napadu, ali postoji i u odbrani, kako se brani, ko može da preuzme, kako, ko šta može da zaustavi...I to je tačno. Mada sam više pristalica teorije Duška Ivanovića da odbranu maksimalno moraju da igraju svi. U napadu postoji igrač za ovo ili ono, a odbrana nije mogu ili ne mogu, nego hoću ili neću. Uvek sam imao određeni animozitet prema igračima koji su defanzivne rupe, pa makar i za Zvezdu igrali.

Vrh