Šta je novo?

Sportski događaji

Није трагедија. На ових неколико утакмица се види да је тотално ван форме. Против Естоније је имао нестварних 6 изгубљених лопти.

Битно је само да Василије више не крочи на паркет. Има још мало па деценија како говорим да он са својим егом и стилом игре не припада српској кошарци. Својеврсни кошаркашки изрод. То је сада коначно свима јасно.

Е сад, због њега, актуелног и претходног селектора нисмо освојили два европска првенства и једну олимпијаду који су нама припадали! Оно што ме посебно нервира је оно финале против Словеније где је овај болид одиграо током 3/4 утакмицу живота, без грешке а онда је Ђорђевић из неког разлога преуморног Богдановића ставио на плеја и није дао ни минут Мицићу.

Против Амера сви причамо да су нас судије покрале. И јесу али не би им вредело да је Аврамовић одиграо последњу четвртину уместо овог углавном деструктивног, лабилног играча Хапоела.

Koga nema, faliće i svakako je hendikep. Ali sa druge strane, koga nema, bez njega se mora.

Da je Avramovic igrao finis utakmice s Amerima na Olimpijadi, prosli bi ih. Pesic uvodi Micica jer ima "ime" i "iskustvo" zanemarujuci da je Avramovica fino krenulo u toj utakmici i da ima i srce i muda.

Bez ta dva selektora ne ni prismrdeli tome da budemo tu gde smo bili pa nek su i napravili grešku negde, bez njih ne bi ni bili u situaciji da žalimo za jednom greškom koja nas je možda koštala zlato.

Majkoooo 🤦‍♂️

Није трагедија. На ових неколико утакмица се види да је тотално ван форме. Против Естоније је имао нестварних 6 изгубљених лопти.

Битно је само да Василије више не крочи на паркет. Има још мало па деценија како говорим да он са својим егом и стилом игре не припада српској кошарци. Својеврсни кошаркашки изрод. То је сада коначно свима јасно.

Е сад, због њега, актуелног и претходног селектора нисмо освојили два европска првенства и једну олимпијаду који су нама припадали! Оно што ме посебно нервира је оно финале против Словеније где је овај болид одиграо током 3/4 утакмицу живота, без грешке а онда је Ђорђевић из неког разлога преуморног Богдановића ставио на плеја и није дао ни минут Мицићу.

Против Амера сви причамо да су нас судије покрале. И јесу али не би им вредело да је Аврамовић одиграо последњу четвртину уместо овог углавном деструктивног, лабилног играча Хапоела.
Slažem se ali za razliku od vrljavog Micića Bogdanović ima sigurniji šut. Pre bih dao Tripkoviću i Rakočeviću (prvi domaći moderni plej ali kikser) da barataju loptom u poslednjem napadu nego Miciću.

Tepić
Dangubić
Zagorac
Micić

Ljudi koje ne podnosim od početka, ali me niko ne sluša 😭

Na kraju su svi propali iako su gotovo svi išli i u NBA i tu se predviđale kao neke velike karijere.

Ipak, Kari to svakako bolje zna, sa njima je svaki dan i doneće najbolju odluku.

Slažem se ali za razliku od vrljavog Micića Bogdanović ima sigurniji šut. Pre bih dao Tripkoviću i Rakočeviću (prvi domaći moderni plej ali kikser) da barataju loptom u poslednjem napadu nego Miciću.
Bogdanović uglavnom ostvari dobre brojke na meču, ali kada se lomi utakmica i ako on treba da prelomi, najverovatnije će promašiti. Eto prilike da ispliva neko s mirom u glavi i vatrom u srcu i da odemo do kraja.

Vase mi je žao, ali sam je sebe doveo u nezavidnu situaciju vodeći se materijalnim umesto sportskim motivima. Trebalo je da se ugleda na Bodirogu i da ostane u Evropi.

Vrh