Šta je novo?

Sportski događaji

KK Partizan je 2010. igrao F4 Evrolige. Izgubio tri razlike posle produzetka, dakle, bili na korak do finala Evrolige.

To je kao da te ja umlatim bejzbol palicom pa ti dam maramicu da se obrises i onda ti trazim da me postujes jer sam ti pomogao.

Da, njih su Dosmanije bas mlatile tada, kao što ih mlate i ovi sada, jadni oni.

Zvezda je te sezone jedva sastavila tim da se bori za opstanak u ligi i za postojanje kluba. Još jedan poklon tadašnje vlasti.

Pa ti napravi razliku između ta dva i vidi ko je bio mlacen.

A za svaki slucaj da ne pricamo u zagonetkama, sta o tome mislis? Nema zna se, nego to i to je...

Ima ljudi koje sport ne zanima i to je njihovo pravo, a koji ne zele da se drzavnim parama od kojih su oni platili porez i druge dazbine, sponzorisu sportski klubovi. Zna se u koju svrhu to moze da se trosi, a to je za opste dobro i potrebe drzave i naroda.

Ko hoce finansijski kao navijac da pomogne klubu za koji navija, postoje drugaciji nacini za to.

Ponestalo mi majica sinoc za spavanje, vadim posednju, kao ono zvezdina majica. Joj gde ovo, sramota, prva misao. Kad se setim da je to samo za spavanje, a hladno je, pidzama preko, nece se videti. Olaksanje.

Pa naravno da je normalno da dva centra Olimpijakosa odigraju jedan 15, jedan 10 minuta i postignu 6 poena zajedno uz ukupno 8 skokova protiv ekipe koja je došla bez centarske linije.
Zašto vam je to čudno?

E, kupio Čović po pola sa Vučićem na rate Evroligu, samo niko ne sme da obelodani...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Vrh