Opet 45% za 3, nerealno na duži rok! Jednostavno matora ekipa koja ne može da odigra toliko utakmica na visokom nivou const. Prednost je što će se sigurno skupiti kad bude najbitnije, npr PO ABE (koliko god je nebitna sad cela liga). Ja bih svakako Abu max iskulirao do PO, kad ne donosi ništa sad, razigravao klupu, full koncentracija na EL.
Šteta je što Petruševa nisu doveli, baš šteta. Baš bi dobar match bio na ovu ekipu. Godine i energija, mekana ruka i centimetri ali sa poziicje 4 (po mom ukusu), što je opet vrlo komplementarno sa našom generalno niskom ekipom. Imaće protivnici const 10+ off skokova kroz EL, ali čak izgleda i dobro kako sam očekivao. Jedan detalj odlučio. Povredi se visoki u Oliju, mali dobije šansu, odigra vrhunski superkup, pa i EL sad, možda je i najbolji tamo po odigranom minutu!
Tako je kako je, to je ona razlika između velikih i malih, uvek si u drugom, trećem redu. Uzimaš ono što drugi neće (što finansijski, što ovako, lepše je kupati se u Ljoretu u maju, nego trpeti onakvu tenziju u BG). Onda neke godine pogodiš, pa te raščerupaju odmah, a veliki su već na vrhu, pa kad ne pogode, naprave doselekciju, ali 2, 3, 4 igrača. Pao je bo izuzetak, možda će i kkp. Svakako nisam ni ja optimista za PO, možda 1 BG tim dobaci do TOP 10.