Ako su navijaci ,,državnog pastorka od zle maćehe" završili sa kuknjavom, demagogijom i sličnim...Da kažem koju....
Što se tiče fudbala, naš narod kaže da se pobedi ne gleda u zube, ali ipak da kazem...Na papiru, Zvezda je bolja ekipa, koja je u trenutku bila presrećna što je delovalo da je izbegla poraz, a pobeda je poklon od Boga. Sreća što je onaj covek napravio onako glup prekrsaj (Antić beše) i fakticki dao Zvezdi pobedu ,,na tanjiru". Posle tog gola, fudbaleri Partizana su upali u konfuziju, koja opet nije iskorišćena za još jedan gol, što sam siguran da bi neka druga, možda i slabija ekipa, ali sa boljim igračkim mentalitetom verovatno iskoristila.
Grobare koji utakmicu u kupu koja sledi ,,neće da gledaju, jer znaju šta će da bude", bi pitao da i meni kažu, da mi bude lakše, jer ja u novu pobedu, nisam siguran. Nekako većini Zvezdinih igrača fali taj igrački žar, kakav su neki Zvezdini fudbaleri u prošlosti, a mnogo manje plaćeni, imali. Ako protiv Partizana kao Zvezdini fudbaler ili neki drugi sportista, nemate maksimalan motiv, protiv koga ćete da imate?
Što se tiče košarke, da li je ova sezona uspešna ili ne i koliko...Ostaviću za kraj sezone, mada je jasno da evropskim izdanjem kako fudbalskog, tako i kosarkaskog kluba, ne može se biti zadovoljan. Tri polufinaliste Aba lige smo dobili, čeka se još jedan. Partizan je protiv Igokee rutinski odradio posao, kod Budućnosti i Zadra sam očekivao više neizvesnosti, ali i ta serija je zavrsena posle druge utakmice i obe je Buducnost skoro rutinski dobila. Sve pohvale za Megu, koja je iznenadjujuće prosla dalje sa 2:0 u seriji, tu se ocekivala svakako tvrđa borba. Ako gledate Megu neutralno kao ljubitelj košarke, njihova igra je lepota za oči. Oni očekuju Zvezdu kao protivnika u polufinalu, koja sutra igra preostali meč četvr-finala sa Studentskim Centrom. I ako kazu da se nadaju pobedi, ta tvrdnja je sasvim osnovana. Zvezda sutra, sve i da se nije desila onakva situacija kakva se u prvom mecu desila, treba ozbiljno da shvati protivnika. Kao i narednog, ako prodje u polufinale. Rekao sam na početku play-off-a da to, bar za Zvezdu nikako nece biti rutiska šetnja do finala, što se već u prvoj utakmici potvrdilo.