StariPosmatrač
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.09.2018.
- Pohvaljen
- 2.799
A saopštenje vam je kao da ga je lično pisao Vučić. Al valjda je to stil elite sa tribine...
- Penalu za 1:1 prethodio je faul nad Baždarom.
- Golu za 2:2 prethodio je faul nad Svetom.
- Penalu za 3:2 prethodio je faul nad Zahidom.
To ne kazem ja, već snimak i zdrav razum.
1. Pre prvog penala fauliran Baždar, u nastavku akcije penal za Zvezduне знам који снимак. ја сам гледао баш код пенала за Звезду, не знам о ком фаулу у нападу причаш. исто важи и код другог пенала. за 2:2 нисам гледао, али знајући Глодаре, вероватно је било све чисто
Gde to pise u pravilima fudbalske igre?Гол у тренутку док тиња димна бомба у 16-ерцу није регуларан
Bilo bi lakse da je gradjanin dragan ridji u vlasti u FSS pa da moze da kao opozicionar vec spomenitom gradjaninu av pomogne FKCZ kao sto je radio kada je bio na celu KSS ovako gradjanin A.V. ne moze nista da ucini preko FSS sem da bodi ponocne konferemciji.prebace Pukl, Boltauzer i Javor da sude i fudbal
јесу гробари који су заиста сви колективно оболели.
Vas dvojca @Delija i @JohnnyLee posle ovih reci sta reci sem da se pogledate u ogledalo.али знајући Глодаре,
Nemoj da se ljutiš, ali ovo se može odnositi samo tvoj post. Nazivati polovinu ili trećinu (nije ni bitno) Srbije obolelim, a govoriti drugom da je zatrovan... evo ne znam.Добро је што сам ово испратио да видим колико је народ затрован.
Па управо то, не пише нигде јер оно, у правилима фудбалске игре није предвиђено да ти падају бомбе по терену.Gde to pise u pravilima fudbalske igre?
Falsifikovali i statistiku i onda Grobari oboleliKoliko je Crvena zvezda zajedno sa srpskim medijima ogrezla u kriminal vidi se i po tome što srpski mediji i Vladan Milojević sinoć na konferenciji za novinare izmišljenu i falsifikovanu statistiku prezentuju kao validnu, a vjerovatno su to odradili i na prošlom derbiju i mnogo puta do sada.
Suludo je komentarisati posjed lopte, kada se na ekranu pojavio nekoliko minita prije gola i bio je 63;37, ali je jasno na osnovu broja šuteva na gol da je kompletna statistika laž i prevara.
Naime, Partizan je ukupno po ponuđenoj statistici kojom je sramotni Vladan Milojević mahao na konferencinji za novinare imao ukupno svega četiri šuta na gol Crvene zvezde. I jeste imao četiri, ali u prvih 10 minuta utakmice.
Pored dva postignuta gola Partizan je već u prvom minutu imao dva šuta na gol Crvene zvezde. Najprije je već u 20 sekundi utakmice sa ivice kaznenog prostora šutiirao Severina, već u narednoj akciji Glazer je u 47 sekundu meča Glazer je čudesnom odbranom izbacio loptu u korner poslije udarca Sameda Baždara. U uvodnim minutama bio je i šut Severine, loš po zemlji, pravo u Glazera koji je golman Zvezde lako odbranio. Partizan je pogodio i stativu… ali statistika kaže da je Partizan imao samo četiri udarca od kojih svega sva u okvir gola. Očigledna laž naručena od predsjednika svega i svačega u Srbiji i Zvezdana Terzića da se lažnim statističkim podacima opravda lopovluk sudije Pavla Ilića.
Isto tako “statističar” Zvezdan Terzić je Crvenoj zvezdi upisivao i šuteve na gol nakon ofsajda koji ne bi trebali da ulaze u zvanične podatke utakmice, ali treba opravdati lopovluk Ilića po nalogu Aleksandra Vučića.
Oboleo je taj novinar, realno.Vječiti derbi je pokazao svu bestidnost Crvene zvezde
<strong>Piše: Stanko Radulović</strong> Kada Crvena zvezda zaredom na dva derbija dovede huligana iz Kragujevca da sudi utakmicu protiv Partizana jasnowww.aktuelno.me
Falsifikovali i statistiku i onda Grobari oboleli
Mi Grobar, u ogromnoj vecini slucajeva, makar im ne pisemo da su legende kao vecina sto navija za cz,fmp i ostale kada se govori o gradjanima n.c. i z.t... dok su sa druge strane brda Vazura i Vučela čestiti ljudi dovedeni iz SANU-a ..
Nećeš ni od mene čuti NIKAD da su gorepomenuti legende, posebno don Tvorza, ali Čovketa cenim jer je svojim pregalaštvom zaustavio vašu dominaciju, i naše propadanje pod Vesarom i Žikom Paukom!Mi Grobar, u ogromnoj vecini slucajeva, makar im ne pisemo da su legende kao vecina sto navija za cz,fmp i ostale kada se govori o gradjanima n.c. i z.t.
To nikada nisi čuo iz usta nekog Grobara... dok su sa druge strane brda Vazura i Vučela čestiti ljudi dovedeni iz SANU-a ..
Koliko bodova se dobija za statistiku, posebno falsifikovanu?Статистика у претходна два дербија јасно показује да су судије криве за неуспех гиганта са ЈНА лавора
Pogledajte prilog 196107
Pogledajte prilog 196108
To nikada nisi čuo iz usta nekog Grobara.
Koliko bodova se dobija za statistiku, posebno falsifikovanu?