Jučerašnja utkamica je bila sve zanimljivija kako je vreme odmicalo. Navijao sam za Argentinu, ali sam se nadao penalima da bi bilo uzbudljivije. Tako je i bilo i zaslužena pobeda Argentinaca!
Ali moj komsija je toliko patološki jako navijao za Argentinu, da sam iz inata razmišljao da promenim svoje navijanje kako bih mu udarao kontru, ali ipak nisam...
Tanki zidovi pa se sve čuje...
Nego
vidim dele se na kraju dele titule najboljeg igrača, strelca, golmana, najmlađe nade, jedino najlepšeg fudbalera nisu izabrali a ovo je sport u kome vredi napraviti takav izbor, tako da sam ja napravio listu najlepših fudbalera sa mundijala, sa sve medaljama koje sam rasporedio trojici najlepših...
Dakle cenio sam samo po lepoti. Svi su oni manje više fit, tako da je faca presuđivala...
Nezavisno od toga koliko je ko ulazio na teren, kakvu je igru pružio, je li svetsko prvenstvo presedeo na klupi ili bio povređen pa zbog toga nije igrao...
Svi igrači koji su zvanično učestvovali na mundijalu su u igri...
Pa da krenemo od mesta broj 8, presimpatični Belgijanac
LEANDER DENDONKER
Pogledajte prilog 150885
Mesto broj 7 》
Alvaro MORATA
Pogledajte prilog 150887
Mesto broj 6 》
Luka JOVIĆ
Pogledajte prilog 150888
Stekao sam utisak da se među našim reprezentativcima niko posebno ne ističe po lepoti kao ranije Nemanja Vidić. Nemamo jednog koji bi sigurno zasenio ostale i odneo pobedu. Daleko od toga da su nam momci loši, skoro svi su četvorka, vrlo dobri, lepuškasti, svako ima nešto specifično, simpatično, čime privlači pažnju, ali niko nije da se baš ističe svojom lepotom tako da baci u senku sve druge... Možda je Luka Jović ipak za nijansu lepši od drugih pa sam ga stavio na poziciju broj 6.
Mesto broj 5 》
Fabijan ŠER
Pogledajte prilog 150889
Znam, znam... Znam da bi ga mnoge žene stavile na mesto broj 1, kao i svi oni koji vole tu neku simetriju i besprekoran facijalni sklad, sa maksimaljo proporcionalnim crtama lica... Da nije odličan fudbaler, zluradi bi mu dodali da je sa modne piste zalutao na fudbalski teren... Trudio sam se da budem objektivan i zato sam ga uvrstio u listu najlepših jer svakako zaslužuje da se nađe tu. Ipak na pobedničko postolje ga ne stavljam.
Fali mi neka posebnost kod njega... Lep jeste, ali meni i blago buljavi Dušan Tadić ima više neke osobnosti od Šera, pa je time i privlačjiji, ali moram da budem objektivan, a ne šta se meni samo sviđa zato je Šer na listi i to u top 5...
Sada kreće prava akcija - polufinala!
Prvo polufinale
Feran TORES i
Milad MOHAMADA...
Pogledajte prilog 150890
Dva žestoka frajera. Namerno sam ih stavio u isto polufinale, da gledamo okršaj dvojice pravih muškaraca! I jedan i drugi su momak i 2/3, imaju tu neku pravu mušku tenziju u izrazu lica... Jedan je malo vitkiji, drugi malo jači, ali kod obojice muskosti ne manjka...
Drugo polufinale, potpuna suprotnost prvom!
Antoan GRIZMAN vs
Paulo DIBALA.
Pogledajte prilog 150892
Ne, Grizman nije holivudski glumac, samo tako izgleda i ne, Dibala nije član popularnog boy banda iz 90tih, on samo tako izgleda...
Dva momka "lajt izgleda", nasuprot dvojici iz drugog polufinala koji kidaju svojom muževnošću... Neko voli light, neko voli mačo, ali svi mi volimo fudbal!
Borba za finale će biti tesna. Ako je nešto sigurno, među sportistima fudbaleri su po meni a verujem i ne samo po meni ubedljivo najlepši sportisti. Jeste da ih malo zeza visina, sem golmana uglavnom, ali u faci ih ima dosta lepih, uz to vode računa o svom izgledu, uvek neke uredne frizure, baš žele da budu vizuelno dopadljivi i doterani i na terenu, što nije slučaj sa svim sportovima, naprotiv. Uz to su i izdržljivi i jaki. Uprkos ružnim tetovažama koje su deo nekog trenda ipak za mene ostaju nalepši sportisti upravo fudbaleri...
Dakle u prvom polufinalu i posle dugog razmišljanja, pobedu odnosi
Feran TORES a u drugom
Paulo DIBALA
I njih dvojica se bore za titulu najlepšeg na mundijalu u Kataru 2022.!
Opet se postavlja pitanje da li dati prednost muževnom, a vitkom Toresu ili mlađanom, golobradom Dibali... Lično bih dao prednost prvom ali s obzirom da je Argentina ipak pobednik prvenstva, red je da i najlepši igrač bude iz istog tima, tako da zlato odnosi Paulo DIBALA, jer ipak na mlađima svet ostaje...
️
Redosled je još jednom sledeći:
8. MESTO - LEANDER DENDONKER
7. MESTO - ALVARO MORATA
6. MESTO - LUKA JOVIĆ
5. MESTO - FABIJAN ŠER
4. MESTO - ANTOAN GRIZMAN
BRONZA - MILAD MOHAMADA
SREBRO - FERAN TORES
ZLATO - PAULO DIBALA
Pogledajte prilog 150893
Nadam se da delite moj izbor top najlepših 3 igrača po lepoti... ako ne, jbg! Za 3 i po godine je nova šansa da nešto ispravimo...