a mozda zato sto su opismenili tvoje daleke pretke ili sto su zasluzni za pismo kojim pises?!BOKI SMOKI":2mvyap4p je napisao(la):mada ne znam sto su mi podigli, kada su oni bili Vizantici.A vizantici su nam naneli najvece zlo, ako niste znali.
Haha, dobar pokušaj. Ali mrzi me da se sad raspravljam i branim Palatu pravde - ali spomenki je jezivo seljački, jer ako imaš zgradurinu - kakva god da je, zdrava osoba će pokušati da se nešto u nju uklopi, ako to nešto stavlja ispred te zgrade, a ne da izgleda kao loš novogodišnji ukras koji pokušava da uspostavi veštački istorijski kontinuitet sa nečime što ne postoji.hazard":3ciugh7a je napisao(la):To sto iskace ima vise veze sa palatom pravde (koja je neopevano ruglo) nego sa samim spomenikom - spomenik k'o spomenik, nista spec.
gde je ovaj spomenik? Ovo nije u Beogradu.BOKI SMOKI":15fjyoo3 je napisao(la):http://upload.wikimedia.org/wikiped...ykov.JPG/450px-Cyril_and_Methodius_Klykov.JPG
Cirilo i metodije
mada ne znam sto su mi podigli, kada su oni bili Vizantici.A vizantici su nam naneli najvece zlo, ako niste znali.