[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=896000#p896000:lqsfmeix je napisao(la):
Earthmoving » Čet Nov 04, 2021 2:21 am[/url]":lqsfmeix]Pa sto kacis netacne rendere, u cemu je poneta, i to sad kad se vidi da su netacni? I ako kazes da se sve oko parkinga vec znalo, sta ti je onda problem da pokazes kako je planiran parking kod leve zgrade, Ikee? A za investitorski sebicni urbanizam naravno cu se nasladjujem kad su ovde do mene prodali stanove, uzeli pare, a kola svojih stanara lepo uvalili kod nas na javni parking koji su stanari naseg naselja platili. Ja kod tebe besplatno, a ti kod mene ne moze besplatno - to se ne zove nasladjivanje vec lopovluk, iliti: sto je moje moje je, a sto je tvoje to je za oboje. Tako da neka, nek investitori iskoriscavaju kao ovde parcele 90%, samo da njihovi kupci ne prelivaju posle svoje probleme parkiranjem na tudje parcele koje nisu platili, praveci guzvu onima koji su ih platitli kao na primer parcele ranijih naselja koja imaju dosta ostavljenog besplatnog parkinga. U ovom slucaju bilo bi glupo da stanar ove zgrade 90% iskoriscenosti parcele, koristi parking naselja V Stepa gde ima 10x vise javnog parkinga, ili recimo na naselju Banjica. To sto je neko doselio ne znaci da treba se uvaljuje drugima i pravi im guzvu, koji je pre toga nisu imali, pa im je samo on falio. To se zove cist racun duga ljubav, a ne nasladjivanje.