Šta je novo?

Smehoteka

Malo rasizma za promenu :D

AphNw.gif

4345-d102a0901490725de8068828f9e0ecc7.gif

GBnLI.gif

I kao slag na tortu,branko kockica

http://www.youtube.com/watch?v=W4IcpjuraLI&feature=player_embedded

Смешно, а истинито

Saobraćajni haos u Glazgovu zbog piva

Tanjug | 02. jun 2011. 12:09 | Komentara: 1

Pogrešna, preniska, cena piva u reklami jednog supermarketa izazvala je pravi haos kada su ljudi nagrnuli da ga kupe

GLAZGOV - Pogrešna, preniska, cena piva u reklami jednog supermarketa izazvala je pravi haos u saobraćaju u škotskom gradu Glazgovu.
Oko 40 limenki piva za 12,54 evra, stajalo je na reklami ispred više supermarketa, što je pobudilo pažnju Škota.
Lanac supermarketa napravio je grešku na svojoj reklami, prenosi BBC, jer je napisao premalu cenu za ponuđeno pivo.
Na reklami je trebalo da stoji da se može uštedeti 12,54 evra (11 funti) prilikom kupovine od tri paketa piva. Međutim u reklamnom poruci stajalo je samo "11 funti za tri paketa piva".

Vest o prodaji jeftinog piva veoma se brzo pročula u Glazgovu pa je došlo do ogromne navale na supermarkete. Ispred tri filijale došlo je do kolapsa saobraćaja, pa je policija morala da izađe na ulice.
Pre nego što je supermarket uočio grešku više mušterija je iskoristilo povoljnu ponudu u više navrata, iako je stajalo da se ponuda može koristiti samo jednom po osobi.
Mnoge mušterije su posle kupovine jurili svojim kućama da se presvuku kako bi po drugi, ili čak treći put kupovali jeftino pivo.
"Vlada haos", prenela je Rebeka Mekdugal preko Tvitera. "Svom ocu sam samo usput rekla o priči u vezi piva, i on je najedanput skočio i otrčao do kola", napisala je ona.

http://novosti.rs/vesti/naslovna/ak...zgovu-zbog-piva?param=kipmbab^]fc]gWRckmgnnj6

Гага":28w37rvt je napisao(la):
Saobraćajni haos u Glazgovu zbog piva

хахаха :lool: :lool: :lool:
стварно волим те луде Шкоте, прави саобраћајни хаос због пива :D

Virtuelna stvarnost

Mala moja iz Rovaca,
fejsbučiš li kraj ovaca,
mala moja s Krnje Jele,
čatuješ do zore bijele,
mala moja sa Boana,
skajpuješ li ovih dana,
mala moja
došla s'puta, internetom opsjednuta,
moja mala iz
Šavnika po fejsbuku vazdan klika,
moja mala s'
Glave Zete internetsku mrežu plete,
mala moja s'
Njegovuđe pred lap-topom dan ti prodje

...

Našla si me na
fejsbuku, addovala istog trena
sad lajkuješ
moje fotke, naslonjena na plast sijena
sa ju tjuba
pjesme skidaš i na profil kačiš vješto
frendovi ti
šalju srca, smajlije i svašta nešto.

...

u vezi smo
elektronskoj, da te vidim to je teže,
ponekad me
samo cimneš da te zovem s' 3-G mreže
esemesom ti
barataš, mult'medija i te fore
ja te zovem sa
smart fona da ćaskamo mi do zore.

...

profil ti je
vrlo fensi, ti izgledaš premoderno,
al'
je*i ga mala moja
sve je samo virtuelno,
ništa nije kao
nekad, odlećeše lijepi dani
družimo se -
ljubavimo internetom začarani.

...

Nisam ni ja
vesla siso jer softverskog dara imam
na te fotke s
fotošopom nije da se lako primam
daunloaduješ
tuđe slike, uljepšavaš svoje stanje
al' ne možeš
da me zezneš jer hakersko imam znanje.

...

Okani se ti od
mene, pa izgugluj nekog tamo
dilitni me iz
frendova, zaboravi da se znamo
nadji nekog
amatera pa se zezaj sa tom blesom
ako krenem da
te jurim naći ću te GPS-om.

OJ
HA!

20350935744de358e975d48483478923.JPG

Градоначелник Београда Драган Ђилас прогласио отвореном прилазну саобраћајницу за мост преко Аде.

:D

ČETVORICA OSUMNJIČENIH IZA REŠETAKA
Zemunci kao lažni saobraćajci naplaćivali kazne na autoputu

Uprava kriminalistčke policije MUP-a Srbije uhapsila je jutros četvoricu Zemunaca, osumnjičenih da su lažni saobraćajci naplaćivali kazne vozačima, koje su zaustavljali na autoputu Beograd-Niš, saznaje "Blic".

Osumnjičeni imali policijske uniforme i rotaciju
Osumnjičeni su iznajmljivali automobile iz beogradskih rent-a-kar agencija i na vozila stavljali rotaciju.

Grupa je imala i policijske uniforme, pa su tako "opremljeni" izlazili na autoput E-75 i zaustavljali vozače.

"Saobraćajci" su od vozača uzimali novac za prekršaje u poslednjih nekoliko meseci.

Četvorica osumnjičenih su trenutno u policijskom pritvoru i očekuje se da će po isteku zadržavanja od 48 sati biti privedeni istražnom sudiji.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/259908/Zemunci-kao-lazni-saobracajci-naplacivali-kazne-na-autoputu

Izgleda da sule specijalizovao ove mostove do 100m pa ih stancuje ko lud.A Djilas one preko 100m :p

U istom odjelu i cipelama ide savaki put na otvaranje mostova :kafa:

Mislim da je to fotografija sa otvaranja ovoga od 26 metara :D

Везано за концерт Ејми Вајнхаус у Бг ево један феноменалан трол који је један од духовитијих и ефектнијих које сам видео

Uploaded with ImageShack.us
:lool:

Vrh