Šta je novo?

Smehoteka

^^

John Cleese ili drug Njile pitanje je sad! :)

Arnorian,samo za tebe

van.jpg

Dobar zvrk :) ovih dana na forumu Ubuntu Srbija za pomoc obratio se korisnik ovakvom porukom
POMOC
UNUK MI INTALIDIRAO BUBUNTU I STA SAD GDE JE STAR MENI KADA KLIKNEM DOLE LEVO GDE JE STAR MENI NISTA SE NE DESAVA POMOC
:laugh: :) :laugh:

E lepo se ismejah ..... :)

Nisam mogao da pogledam ostatak videa, posle rečenice "you try to talk to these girls and they wont even fuckin talk to you, they are fuckin whores"... kr****.

Svaka žena koja neće da spava s tobom je kurva, jeli?

Srpske devojke, kao i srpski momci uostalom, su izrazito komunikativne, sa njima se uvek može razgovarati, otvorenog su uma, i nisu uštogljene (osim u ambisu, silikonskoj dolini, itd itd)... samo ne treba biti kr****...

jovanovm":7rrsh2y4 je napisao(la):
Svaka žena koja neće da spava s tobom je kurva, jeli?
Kurva spava sa svima, a kucka sa svima osim s tobom ;) Mislim da se on pogresno izrazio, sigurno je mislio na "bitch" ;)

Ma id***. I posle da ga je neko cuo i nalupao, bilo bi opet "Beogradjani maltretiraju mirne strance" i slicno.

Ja izdržao da gledam pola minuta :rolleyes:

Да ли знате које су три највеће лажи на Балкану ?

1. Скини се, нећу ти ништа!

2. Дај ми 100 евра, враћам ти сутра!

3. Ајде да попијемо још једну, па се разилазимо!

можда знате, а можда и не знате:
Питање: Како би се звао филм 300 да у њему глуми Бата Живојиновић?
Одговор: Звао би се 1

шта они пишу:
SETI: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru

а да можда не долазе да преговарају са другом Мрком о изградњи Коридора 10, 11, 12, 13, 14 и 15, дизања пруга за брзине од 500 км/х, завршетак Прокопа и обилазнице и за градњу комплетног београдког метроа?

Vrh