Bombon » Pet Apr 19, 2019 4:22 pm[/url]":26ukjgg3]
Ne znam gde ovde vidiš argument uopšte, a kamo li argumentum ad hominem. Kapiram da su kod tebe mišljenja i subjektivne ocene nepoželjna kategorija, ali ovo je, dragi druže, bilo jedno najobičnije mišljenje o načinu na koji komuniciraš. Jer, složićeš se, gori je taj tvoj neartikulisani angst od toga što ja imam digresiju koja se tiče tvog ponašanja i koja nema veze sa time što si pisao.
...
Hvala za link, meni nije bio poznat. Ovde sam laički i iz znatiželje, a na temi učestvujem jer me se tiče. Žao mi je što nisam dorasla nivou razgovora na kojem vi možete o ovakvim stvarima da pričate, ali valjda je i takav doprinos od nekog ko je ipak uključen u ovo kao kupac bolji od nagađanja iz nekih postova. Meni ni iz džepa ni u džep, izgleda da sam samo krivac jer mi se sviđa nekretnina koju kupujem.
...
Što se svega ostalog tiče, možete se vratiti na moje prethodne postove i pročitati zašto ova vaša pretpostavka cene nije trenutni slučaj. Ne znam šta vas žulja u životu, ali, verujte mi, to sigurno nisam ja.