[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=518793#p518793:meu22dqp je napisao(la):
direktor » 22 Feb 2018 09:42 am[/url]":meu22dqp]Momak ja nisam cemzor ni moderator tvoj post mi upao u oci od vristecih velikih slova
Izvinjavam se svim forumašima,moram da odgovorim zbog 10-15 članova koji su monopolizovali forum i ućutkuju i cenzurišu ostale članove.
Takođe dugujem izvinjenje stf-u...biće i pitanje vezano za projekat.
@direktor
MOMČE polupismeni.Već 10 god. terorišeš ovaj forum postovima napisanim pravopisom na nivou 2.razreda o.š. Bodeš i ti meni oči,ali već devet i kusur
godina te potpuno ignorišem,jer kako polupismen čovek može nešto stručno i pametno da kaže?!
Ne mogu da ignorišem kada neko, ko ne zna da je kultura minimum pismenosti, soli drugom pamet.
@stf
Klasična ja u klin ti u ploču.Za to sam u potpunosti ja kriv,jer sam neprimereno i bezobrazno rekao da si izjavio glupost. Najiskrenije ti se izvinjavam.
Zbog tog mog ispada,prevideo si šta raditi kada sa nivoa K.M. imaš četiri sprata,a sa zadnje više od dva(4,6 ili 8 spratova=etaža=nivoa).
Kao argument da to ne možemo nazvati četvorospratnicom, naveo sam da prve tri metode merenja visina zgrade koje se koriste u svetu, uzimaju kao
početnu tačku najniži nivo odakle može da se pristupi/uđe u zgradu(imali bi četvorospratnicu visoku 40-50 metara,sa razmakom između spratova od 10 metara,što ne odgovara stvarnom stanju).
Pogledaj sliku i reci mi šta raditi sa ova četiri ili pet nivoa i da li imamo zgradu sa 18 ili više spratova,bez obzira kako interno obeleženi?
Hvala