Šta je novo?

Severna Tangenta, Most Zemun - Borča

Гага":1yyrx9h2 je napisao(la):
Гоикссис, што каже ЏониЛи, немој моли те поново, имаш на доста страна испред о томе, а и на неким другим темама.
Razumeo, izvinjavam se.
 
108055371020550716181889.jpg
 
Videcemo sta ce biti sa drugim spomenikom pored mosta na borcanskoj strani. Moguce je da su i njega sklonili kada i ovaj sa zemunske strane ali da je snimak pre toga napravljen ali da imamo u vidu.

clip.jpg
 
laki72":21h1n11v je napisao(la):
Jel shvata neko koliko ova mapa nema veze sa vezom???

nmilic":21h1n11v je napisao(la):
Mora da je neka maketa u pitanju sa vincanskim mostom, izmestenom lukom, izmestenom zeleznicom, zavrsenom obilaznicom do Panceva i prosirenim Zrenjanincem...Da ne zaboravim obnovljen pancevacki most...

:dil:
 
Izvini, zaborah tebe ;-)
I da dodam , pored onoga sto si naveo, brojna gradilista, tehnogas-meser, prevoznicke firme, NIS...
 
Све у свему, једину корист од ове надгробне плоче је имао каменорезац. Сигурно кошта преко 1.000,- еврића, у зависности чији је мермер, наш, италијански, кинески или бразилски.
 
Za građane je značajno to što će već od petka tim mostom putnici moći da se prevoze novom autobuskom linijom 85, koja će saobraćati od Borče III do Banovog brda.

izvor Blic
 
Danas je stvarno VELIKI DAN za Beograd. Koliko veliki - shvatićemo onog dana kada se bude otvorio sledeći GRADSKI MOST!!!!!

Ne usuđujem se da pomislim kada bi to moglo da bude (a ni koji most).
 
Za gradjane je znacajno da stanovnici leve obale Dunava nece biti odseceni ako je pancevacki van funkicje iz nekog razloga. Jeste duzi put ali...
 
Veliki dan.
Sad očekujem rekonstrukciju Karađorđeve i kompletiranje uličnog fronta :D

pexon1974":2abphx6d je napisao(la):
Evo i Djilasa, na otvaranju.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=937728

I Đilas na otvaranju "Pupina"
Izvor: B92
Beograd -- Otvaranju "Pupinovog mosta" u Beogradu prisustvovao je i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, za čijeg mandata je počela njegova izgradnja.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se prethodnoj vlasti koja je potpisala i počela izgradnju tog beogradskog mosta preko Dunava, navodeći da je njegova Vlada Srbije nastavila i završila ono što su oni počeli.
Đilas je na otvaranju bio u društvu sadašnjeg gradonačelnika Beograda Siniše Malog i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.
Ugovor o izgradnji mosta Borča - Zemun sredinom aprila 2010. potpisali su tadašnji gradonačelnik Dragan Đilas, tadašnja ministarka za NIP Verica Kalanović i zamenik predsednika kompanije „Čajna roud end bridžis korporejšn“ Lu Šan (kineska kompanija koja će graditi most).

Civilizovan gest.
Podsectiću da je na otvaranje mosta kod Obrenovca bio pozvan i Čović, pošto je u vreme njegovog mandata započeta izgradnja.
 
Konacno dodje i taj dan , pa da ga odrzavamo i dugo koristimo
 
Vec neko vreme pratim ovu temu i jutros sam se probudio da bi gledao prenos otvaranja.
U Srpskoj je takodje bio prenos na RTRS, mada sam gledao na RTSu.
Pozdrav iz Bijeljine
 
GOJE":1omc0f2j je napisao(la):
Danas je stvarno VELIKI DAN za Beograd. Koliko veliki - shvatićemo onog dana kada se bude otvorio sledeći GRADSKI MOST!!!!!

Ne usuđujem se da pomislim kada bi to moglo da bude (a ni koji most).

Zapravo, čudno je kad shvatiš da se po prvi put posle šest godina u Beogradu ne gradi nijedan most :D Nadamo se da će ta pauza kratko trajati (a i juče je potpisan memorandum koji nam daje nadu da će Dunav uskoro ponovo biti premošćen).

I slažem se - veliki dan za naš grad :pob:

Ja bih samo još da se zahvalim svim forumašima koji su u prethodne tri godine vredno pratili izgradnju mosta i donosili nam sjajne fotografije sa lica mesta.
 
Vrh