Šta je novo?

Severna Tangenta, Most Zemun - Borča

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=711106#p711106:34wg4i42 je napisao(la):
Пантограф » Нед Феб 23, 2020 1:02 pm[/url]":34wg4i42]Mamicu im... Je l to bilo na Tangenti ili na Zrenjanincu, i za koliko prekoračenje?
На Тангенти, не бих знао кад су ме упецали, запричао се са колегом па дао гас, неких 90-100 на сат, иначе увек возим по том ограничењу од 80 у скроз левој траци и редовно ми блицају шлепери да убрзам, кад схвате да не убрзавам, обилазе ме. Ко је ту б****, не бих знао.
 
Није страшна, крив јесам. Поента је што није битно колико возиш, само је битно да се плати.
 
Radi rasveta izmedju Zemuna i Borce, videcemo uvece.
IMG_20200315_145454.jpg
 
Znači, dogovorili su nadležnosti...

Još da uvedu vanredno stanje, pa metak u koleno čim neko priđe trafo stanici...

T-T
 
Zadnja 3 dana radi rasveta, druga prica skroz. Kada sam video, nisam mogao da verujem. Konacno....
 
Verovatno :) . Ali definitivno mnogo znaci sto radi.
 
Jesu li makar zamenili i ispravili bandere koje su falile i bile oštećene?
 
Ne radi deo kod one krivine na pravcu( ne znam sta je trebalo tu biti) ona nelogicnost jedno 500- 600 metara je u mraku .
 
U emisiji Koridori koja je prikazana 30 Juna ima izveštaj o petlji Borča i Kovilovo i detaljno na kraju emisije je prikazano koliko su uništeni i išarani saobraćajni znaci. Ono je bruka šta su huligani uradili. I verovatno će onako stajati godinama.
 
Izgubljen je jos jedan mlad zivot, koji je mogao da stvori jos zivota, to je najveca tragedija. Nije trenutak za pametovanje, ali...

Da je ovo normalna drzava...Za one koji hoce da polazu za motor, da se uvede poseban psihotest, sa vise strucnih ljudi i ko prodje isti, taj moze da polaze za motor. A sto je najgore, veliki broj motociklista koji prezive pad, doktori ih jedva sastave, pa kada se uz Bozju pomoc oporave, budu jos ludji. Ja ne znam motociklistu, koji je samo jednom pao sa motora.
 
On verovano jeste brže vozio ali i tu na silazu mosta tj čim se završi konstrukcija mosta ima veliko udubljenje koje nisu u stanju da poprave. Jeftiniji je mladi život. Novo a crna tačka, katastrofa. Isto tako i ona suludo vijuganje traka de bih trebao biti budući izlaz za Borču je katastrofa. I sa 60 na sat trebaš biti pažljiv .
 
Lično, poslao bih u Sibir odgovorne za ovaj diletantski projekat.

Srbija je pogrešne ljude školovala, to je crna istina.
 
Da je možda bila bankina montirana, ko zna šta bi se desilo. Neverovatno mi je da se taj posao radi već više od godinu ako ne i više, centimetar po centimetar.
 
Ono da radi jedan covek, za radno vreme 8 sati, brze bi islo, cini mi se.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=774458#p774458:3ivv8n1x je napisao(la):
adža » 13 Сеп 2020 10:26 pm[/url]":3ivv8n1x]Da je možda bila bankina montirana, ko zna šta bi se desilo. Neverovatno mi je da se taj posao radi već više od godinu ako ne i više, centimetar po centimetar.
Па банкина и не може да се монтира :wink: , може да се монтира само метална заштитна еластична ограда.

По ко зна који пут објашњење, банкина је нешто сасвим друго, то је земљани простор поред пута, односно простор од ивице (краја) асфалта до почетка траве, земље или бетона (како где). Тај простор је обично од 40 до 100 цм, а има случајева на ауто-путу где и нема банкине, одмах од ивице асфалта почиње трава.
:sesir:
 
Постављају се камере на обилазници, не знам да ли за мерење брзине или за осматрање саобраћаја!
 
Možda da bi se sprečila ponovna krađa trafo stanica. Jel rasveta radi celom dužinom ?
 
Ne radi rasveta na delovima (ponovo) i nije zbog toga. Nije ni za brzinu, već standardno osmatranje kao što ih ima po gradu (jedan stub, 2 kamere).
 
Као што сам раније и предвиђао, са првим налетом влажног времена и јачег мраза - асфалт је почео да пуца и да се круни у грумење!
Обратите нарочито пажњу када се у смеру према Земуну приближавате раскрсници за Овчу - Борчу, асфалт је на икс места почео да се распада, а и целом деоницом се показују пукотине и деформације на безбројним спојевима!
Јер наравно домаћи "експерти" нису били способни ни тако малу деоницу да асфалтирају у једном таласу без спојева!
 
Danas prošo iz pravca Zemuna
sve bilo u granicama prihvatljive normale :kk:
jedino što je odudaralo od te normale je policisko vozilo parkirano u suprutnom smeru na nekom proširenju puta :shock:
Verovatno
predratni radaristi :lol:
 
Vrh