banacanin dovla
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 08.01.2014.
- Pohvaljen
- 151
Ukrstanje sa Ovcanskim putem ce biti standardna semaforizovana raskrsnica ! Zasto kruzni tok kad je semafor moderniji i bolje pravi guzve !
banacanin dovla":1sankuf2 je napisao(la):... Ja sa se skenjao kad sam video onaj pesau ka pancevackom !
Члан 159
Управљач пута је обавезан да саобраћајни знак који означава насеље, постави на путу у
непосредној близини места где постоје изграђени редови, односно групе стамбених или
пословних објеката, на месту где је очекивано веће присуство пешака који остварују потребе у
том насељу.
Управљач пута је обавезан да саобраћајни знак који означава престанак насеља постави
на путу у непосредној близини места где престаје део пута на коме су испуњени услови из
става 1. овог члана.
astrodule":1rffbvgo je napisao(la):Pitanje je zašto je tako pravljeno, a ne kao autoput sa bankinama ili barem kao deo od bivše lakat krivine do Kvantaša gde je ograničenje 60km/h ili kao ceo novosadski "autoput".
Пантограф":2kqhgk8z je napisao(la):Можда не мора ни то - вероватно је могуће да се траке сузе и онда би било места и за банкине.
Нисам сигуран колика је минимална ширина траке за 80 км/х (ваљда 3 метра?), знам да је за 50 км/х само 2,75 метара. Ако су постојеће траке 3,5 метра, има више него довољно места за то.
laki72":16vgj8oc je napisao(la):Nisam strucnjak, ali u cemu je problem da ogranicenje bude makar 80 ???
Kakva crna razdelna ostrva, bankine i slicne gluposti???
O cemu ovde pricamo???
Koji magistralni put ima bankine i razdelna ostrva???
A na magistralnim putevima je ogranicenje 80, zar ne?