nnikolic1986
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.06.2012.
- Pohvaljen
- 557
Slike su od juce. Prosao sam celim tim buducim putem od nasipa kod mosta do Pancevackog puta. Slike idu tim redom, tj. od mosta pa dalje.
@Vlasta uslikao sam deo onoga sto si zeleo da vidis, tj. pustili su me na nadvoznjak preko kanala koji sam uslikao, ali nisu na nadvoznjak preko pruge, pa su slike njega slicne onima koje sam do sada postavljao, sa strane. Bice jednino dve njegove slike iz daleka sa ovog manjeg mostica i odatle se bar malo vidi dokle su stigli.
Dosta je slika pa cu ih podeliti u dva posta, prvi ce biti slike do raskrsnice sa Ovcom, a drugi do Pancevackog puta.
Krecem od slika sa nasipa
Kanal uz nasip
Ovo sam slikao jer je zanimljivo sto oni imaju parking mesta ali opet da ne bi kruzili staju na pesacku stazu gore. Imaju samo jedan auto i jedan kombi parkiran unutra.
A evo kako inace staju i to tacno na stepenice pa sam morao ko Tarzan da se pentram uzbrdo noseci bajs izmedju forda i toyote
Ovo je vec petlja kod Kovilova
Kraj asfalta
1,5 km od Kovilova
Nekih 2,5 km od Kovilova prestaje i sljaka i odatle na dalje je samo pesak:
Priprema za jos neki nadvoznjak, to je nekih 4km od Kovilova:
Ovo je jos jedan nadvoznjak malo posle ovog, oko 3 km od Ovce:
Pogled ka Ovci
Isti nadvoznjak ali odozdo
Ka Ovci
I raskrsnica sa Ovcom
Nastavak ka Pancevackom putu u sledecem postu...
@Vlasta uslikao sam deo onoga sto si zeleo da vidis, tj. pustili su me na nadvoznjak preko kanala koji sam uslikao, ali nisu na nadvoznjak preko pruge, pa su slike njega slicne onima koje sam do sada postavljao, sa strane. Bice jednino dve njegove slike iz daleka sa ovog manjeg mostica i odatle se bar malo vidi dokle su stigli.
Dosta je slika pa cu ih podeliti u dva posta, prvi ce biti slike do raskrsnice sa Ovcom, a drugi do Pancevackog puta.
Krecem od slika sa nasipa
Kanal uz nasip
Ovo sam slikao jer je zanimljivo sto oni imaju parking mesta ali opet da ne bi kruzili staju na pesacku stazu gore. Imaju samo jedan auto i jedan kombi parkiran unutra.
A evo kako inace staju i to tacno na stepenice pa sam morao ko Tarzan da se pentram uzbrdo noseci bajs izmedju forda i toyote
Ovo je vec petlja kod Kovilova
Kraj asfalta
1,5 km od Kovilova
Nekih 2,5 km od Kovilova prestaje i sljaka i odatle na dalje je samo pesak:
Priprema za jos neki nadvoznjak, to je nekih 4km od Kovilova:
Ovo je jos jedan nadvoznjak malo posle ovog, oko 3 km od Ovce:
Pogled ka Ovci
Isti nadvoznjak ali odozdo
Ka Ovci
I raskrsnica sa Ovcom
Nastavak ka Pancevackom putu u sledecem postu...