@RioBL
Crvenka je jedno veoma malo naselje koje ima dve ulice u kojima su 3 reda kuca, i na putu za crvenku imas par poprecnih ulica sa kucama podignutim na divlje, i to je sve. To sto zoves putem po nasipu nije put nego makadamska staza, i put nikada nece ni biti jer po zakonu po nasipima ne smej da ide motorni saobracaj da se ne bi unistavao nasip. Tako da bi im trebao jedan novi put do mosta, i jedna petlja, jer treba nekako i da se ukljuce i da se iskuljuce sa njega. Od toga, realno, nema nista.
Mozda ovo zvuci egoisticno jer sam ja u Borci, ali pre bi svima ovde znacilo da se napravi neki put koji bi povezivao Krnjacu, Kotez i Borcu i izbijao na put ka mostu, da ide negde izmedju ovih naselja i dunava, ajd da kazemo skoro pa paralelno sa zrenjaninskim al malo vise ka levo da vuce.... To bi nam svima skratilo izlaz na most, i povezalo nas medjusobno + rasteretilo zrenjaninski put kroz koji sada ide vise teretnog saobracaja
Nemoj da me shvatis zlonamerno, ali dosta pogresno tumacis stvari jer ti je jedini izvor to sto vidis na mapama, ipak smo ja i jos neki ljudi ovde na forumu tu prolazili stotine puta, i situacija na terenu nija bas takva kao sto mislis,