Једна од највећих вредности новог моста који спаја Земун и Борчу јесу и стотине хектара ораница које ће се претворити у најлепшу индустријску зону коју је Београд имао.
laki72":21juvvt6 je napisao(la):Mudro kao i obicno.
Dal sam ja malo (ili mnogo) glup, ali ja da imam zemljiste, nikada na najplodnijim oranicama ne bih pravio industrijske i druge objekte, dok god imam zemljista mnogo losijeg kvaliteta za te potrebe.
U uredjenim zemljama se industrijski kompleksi ne grade tri kilometara od centra glavnog grada a ne pogotovo na plodnom zemljistu... mogu tu da se posade i idustrijske biljke dok se ne smisli nesto pametnije.Пантограф":1n0qyti1 je napisao(la):laki72":1n0qyti1 je napisao(la):Mudro kao i obicno.
Dal sam ja malo (ili mnogo) glup, ali ja da imam zemljiste, nikada na najplodnijim oranicama ne bih pravio industrijske i druge objekte, dok god imam zemljista mnogo losijeg kvaliteta za te potrebe.
У уређеним земљама прехрамбене културе не смеју да се узгајају у појасу ширине неколико стотина метара дуж друмских саобраћајница.
Прометан пут у зони метрополе без икаквих садржаја је нешто много, много глупо. Аутентичан је изум Кардељеве економије, којим се траћи на стотине радних места.
GOJE":3qbcjwht je napisao(la):Kakve kamere?
Na slikama se vide nosači za semafore i putokaze. Za kamere bi morali da prave nove nosače 10-20m pre semafora. Ne verujem da je to uopšte planirano.
tzoran1":1cbk7wg4 je napisao(la):U uredjenim zemljama se industrijski kompleksi ne grade tri kilometara od centra glavnog grada a ne pogotovo na plodnom zemljistu... mogu tu da se posade i idustrijske biljke dok se ne smisli nesto pametnije.Пантограф":1cbk7wg4 je napisao(la):laki72":1cbk7wg4 je napisao(la):Mudro kao i obicno.
У уређеним земљама прехрамбене културе не смеју да се узгајају у појасу ширине неколико стотина метара дуж друмских саобраћајница.
Прометан пут у зони метрополе без икаквих садржаја је нешто много, много глупо. Аутентичан је изум Кардељеве економије, којим се траћи на стотине радних места.
Da prebacim iz teme Fotografije Beograda.becks89":qye2ac2n je napisao(la):Pupinov most 8)
becks89":337rdfyr je napisao(la):[
Ukratko utisci, naizgled sve lepo novo, a onda masa nekih smešnih propusta, kao što je nastavljanje cevi, na mestima se beton već počeo dizati na ovoj zaštitnoj ogradi, takođe neki delovi koji drže metalne konstrukciju zaštitne ograde su raštimovani, povezani nekim pločicama i bog zna čime, ...