JohnyBgood
Advanced
Sarah":3kx56wbp je napisao(la):Hvala na slikama, ali meni taj korten i dalje odvratno izgleda...
Odvratnije od stakla na Staklencu?
Sarah":3kx56wbp je napisao(la):Hvala na slikama, ali meni taj korten i dalje odvratno izgleda...
Ово је толико тачно да сам те морао цитирати....JohnyBgood":ck9seeu5 je napisao(la):Ljudi vole glatke, sljastece povrsine, pa to ti je. Uticaj "Pinka"?
Bivis":3gqfin7f je napisao(la):
Feanor":3bbbn60h je napisao(la):A sta se desava kortenu prilikom padavina? Da li voda spira boju/rdju i potom farba ulice istom?
Feanor":2vkvvuos je napisao(la):Ne nisam mislio na to da li menja boju zbog padavina kao sto bakarni krovovi menjaju usled oksidacije...
Mene zanima da li padavine mogu da spiraju rdju i samim tim prljaju ulice, prolaznike, bilo sta slicno... Ne znam uopste nista o ovom materijalu osim ovoga sa slika...
Feanor":2ngvoy0t je napisao(la):Ne nisam mislio na to da li menja boju zbog padavina kao sto bakarni krovovi menjaju usled oksidacije...
Mene zanima da li padavine mogu da spiraju rdju i samim tim prljaju ulice, prolaznike, bilo sta slicno... Ne znam uopste nista o ovom materijalu osim ovoga sa slika...