[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=378005#p378005:1q0n298k je napisao(la):
Дошљак » 26 Mar 2016 11:30 am[/url]":1q0n298k]Је ли овај балон за фудбал са леве, небрањене стране или десне стране насипа?
Sa leve, odmah pored reke, nadležni su nas slagali kada smo prijavili da se na tom delu nasipa izvode radovi, odgovorili su da se gradi crpna stanica, ali kao što vidimo izgradili su se fudbalski tereni.
Bićete obavešteni na vreme kada će se organizovati nova šetnja-vožnja na Savskom nasipu
Prošle godine se vožnja nije dužugo najavljivala, mnogo zainteresovanih pojma nije imalo da se skupljamo na Savskom nasipu.
I na FB grupi su me mnogi pitali kada će opet biti neka protestna vožnja, ali su rekli i da nisu znali za prošlu, te da zato nisu došli.
Zato bi voleo da ove godinju tu vožnju najavimo npr. mesec dana ranije, da imamo dovoljno vremena da delimo informacije po internetu, jer drugim medijima sigurno nećemo imati pristup.
Želeo bi i da oblepimo informacionim plakatima/flayerom što više ulaza solitera na NBGD(blokovi pored nasipa).
To oblepljivanje solitera ne bi radio sam, potrebno je da nas je što više, da bi brže završili, ali i bili u grupama od 2-3 ljudi, da nas neko ne bi slučajno maltretirao, mada sam siguran da ćemo imati više podrške nego kritike.
Danas je kritična masa, pokušaću da se dogovorim sa nekim ljudima odande da organizujem ekipu za to lepjenje po soliterima i dogovorimo kada bi mogli da se opet vidimo na Savskom nasipu.