На том месту (в. слику три прилога изнад) сам пре седам-осам дана видео покрупног пацова. Када сам то узгредно споменуо једној особи, којој верујем у потпуности, она ми је рекла да је видела и она једног. Све то, наравно, не би било вредно спомена јер их има свуда, али, постаје комично када се зна колико г. Вучић наглашава да је ту некада "било легло пацова (итд.), а онда су он и сарадници ...".
.........................
Није ми нимало јасан начин на који се ради у БнВ.
С обе стране ове улице (в. слике доле) - једне изграђене траке новог булевара - био је уређен травњак, посађено дрвеће, уграђен систем за заливање, саобраћајни знаци, канте за отпатке и остало. Сада су све то скинули - травњаке, систем за заливање, дрвореде, готов тротоар, ивичњаке, готову бициклистичку стазу, све.
С друге стране постојећег коловоза - уза саму зграду Парк - раде други коловоз булевара; шта раде с ове (в. лево на прве две слике) где су били готови тротоар, бициклистичка стаза ... ?
И, није то ни први ни једини пример, већ правило све време. Готово да нема ничега што није рађено (бар!) два пута. Ко сноси огромне трошкове због тога? Има ли још негде сличног примера?
Разумљиво је када су негде при крају радови па се због накнадно добијене дозволе прокопа канал у готовом тротоару, или преко постојеће улице, али овде се све време праве па уништавају
целе улице и тротоари, који се пре тога све време помно одржавају и чисте, целе раскрснице, бициклистичке стазе ... О чему се ради?
Овде с десне стране су били тротоар, бициклистичка стаза, травњак, дрворед ... мало даље нов, савремен пружни прелаз који никада није прорадио ...:
Еви слика другог коловоза у изградњи: