deki_nb
Intermediate
U danasnjem izdanju,,24 sata'' dodatak ,,Beograd na vodi''
http://www.e24.24sata.rs/issue.php?issue=24sata_130314
http://www.e24.24sata.rs/issue.php?issue=24sata_130314
razgradjevinar":lbrqgh5t je napisao(la):besmisleno je.. ja sad treba valjda da zacutim i prihvatim da ce voz iz npr budimpeste dolaziti preko sajma iz pravca resnika.
Да ли? А нова трака за полукружно скретање изграђена приликом реконструкције Мостара а у циљу затварање левог скретања из Руске. Дакле, могуће је.razgradjevinar":lbrqgh5t je napisao(la):ako mi u prvoj recenici tako samouvereno napises tako ociglednu neistinu onda je stvarno nebitan broj koloseka ili cinjenica da iz pravca b brda nije moguce skretanje na sajam
Зашто би на том мосту требала да буде додатна трака? Одмах са њега се скреће у поменуту улицу, не видим у чему ти видиш проблем?razgradjevinar":lbrqgh5t je napisao(la):ili da zaricev most ima jednu traku kojom idu automobili i tramvaji a da su mu pristupne saobracajnice na nivou ulaska u mali idjos s aobe strane,
Може и Цара Душана, Војводе Бојовића, Карађорђева па десно поред Београдске задруге и право испод Зарићевог моста директо у Савски амфитеатар ... зар не? Не мора цео Стари град преко Славије.razgradjevinar":lbrqgh5t je napisao(la):da iz starog grada u nemanjinu moze da se stigne samo preko slavije.. oprosti na vremenu koje si utrosio da me prosvetlis
spatiotecte":26rizdto je napisao(la):@laki72,
Ne dajemo im mi 2/3 zemljista vec im dajemo udeo u zajednickoj firmi u visini od 2/3. Posto mi nemamo veliki kapital da ulozimo kao oni, mi prepisujemo zemljiste savskog amfiteatra na ime firme ali to ne znaci da im poklanjamo to zemljiste.
laki72":36bbz3iy je napisao(la):spatiotecte":36bbz3iy je napisao(la):@laki72,
Ne dajemo im mi 2/3 zemljista vec im dajemo udeo u zajednickoj firmi u visini od 2/3. Posto mi nemamo veliki kapital da ulozimo kao oni, mi prepisujemo zemljiste savskog amfiteatra na ime firme ali to ne znaci da im poklanjamo to zemljiste.
Nego sta radimo? :roll:
I jos jednom srpski, objasni mi ti ili bilo ko drugi, sta u slucaju da oni (ini) ne uloze svoj veliki kapital?
laki72":3f2rwhwe je napisao(la):I ajd, da pretpostavimo da trziste ne pokaze interesovanje
laki72":3f2rwhwe je napisao(la):U tom slucaju ostajemo bez najvrednijeg zemljista u gradu !!!
spatiotecte":mmb2pbxd je napisao(la):laki72":mmb2pbxd je napisao(la):spatiotecte":mmb2pbxd je napisao(la):@laki72,
Nego sta radimo? :roll:
I jos jednom srpski, objasni mi ti ili bilo ko drugi, sta u slucaju da oni (ini) ne uloze svoj veliki kapital?
Pa u ugovoru koji ce se potpisati postoje valjda klause, kao u svakom ugovoru, gde ce se definisati sta ce se desiti ukoliko jedna ili druga strana, ne ispuni svoje obaveze.
stf":14r85120 je napisao(la):laki72":14r85120 je napisao(la):I ajd, da pretpostavimo da trziste ne pokaze interesovanje
laki72":14r85120 je napisao(la):U tom slucaju ostajemo bez najvrednijeg zemljista u gradu !!!
Ово је у колизији свих колизија.
Ако тржиште не покаже заинтересованост за реално, највредније земљиште не Балкану, то онда није највредније земљиште, већ је - безвредно. И ми не губимо ништа.
stf":2yhclwhd je napisao(la):laki72":2yhclwhd je napisao(la):I ajd, da pretpostavimo da trziste ne pokaze interesovanje
laki72":2yhclwhd je napisao(la):U tom slucaju ostajemo bez najvrednijeg zemljista u gradu !!!
Ово је у колизији свих колизија.
Ако тржиште не покаже заинтересованост за реално, највредније земљиште не Балкану, то онда није највредније земљиште, већ је - безвредно. И ми не губимо ништа.
spatiotecte":1q0fduti je napisao(la):Mene cudi da se do sad nije niko radovao onim klasterom kula, koliko ljudi je kukalo za kulama a sad kad su ih natrapali koliko hoces niko do sad nije pokazao odusevljenje.
PS: ja mislim da su one suvisne u projektu inace.