Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Bio hotel bosna
Zanimljivo, hvala.
Navodno ga je kupio i srušio Luka Ćelović 1908 kako ne bi "zaklanjao pogled" ka zgradi BG Zadruge. (izvor).

1742822013268.png

То је онај први пројекат са каналом који је заправо био и добар и који је био наручен од СНС-a за кампању. Све у тој изјави Рупара је била лаж и као таква се и испоставила временом, осим тога да је 90ха. Мада и то су слагали јер та куга хоће да се шири на Сајам.

Посебно је интересантно како онако успут, на последњем месту спомиње потенцијалне инвеститоре из Емирата а у вишим пословним круговима овде се причало да ће радити Арапи и "Арапи" још 2010. године.
Sve tacno. Tak prvi projekat je bio super. Do sada bi bio gotov, a kvadrat bi mogli
1500 evra skuplje da prodaju nego sada. Ali avaj, ko uopste sumnja da ce Srbi da izaberu losije resenje, ne zna svoj narod.

И онда су схватили да водени токови ипак нису играрија.

Da li neko zna nešto o novoj državnoj školi u BW? Navodno je trebalo da bude spremna za prvake ove godine, ali počeo je upis i nema je na spisku škola

Зна ли се име школе? Постоји ли акт о оснивању?

Ja nemam nikakve informacije, osim da nema nijedne nove skole na Savskom vencu na spisku na eupravi. Zdravorazumski mi pada na pamet da bi verovatno skola trebalo da ima neku dozvolu za rad, a kako da je dobije dok jos nije ni izgradjena, tako da sam skepticna da ce ta skola biti dostupna za upis za ovu skolsku godinu.

Prvo da se završi pa da prodje tehnički prijem pa dobije upotrebnu dozvolu
Da se kupi nameštaj pa onda upis
Mozda na guranje do septembra to urade
Gde sad idu deca iz bg na vodi u koje škole

Upis u skole je poceo vec, obavlja se u tacno odredjenom periodu godine, preko e uprave. Ja ne znam za mogucnost upisa “van sezone” kada je u pitanju celokupno nova skola.

Najbliza skola trenutno je Radojka Dakic, a da li tu i idu deca iz BW, ne znam. Mi cemo se verovatno tu upisati.

Vrh