Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
one bedroom = dvosoban
two bedroom = trosoban
Vidim da ne broji dnevnu, nego samo piše koliko ima spavaćih soba, ne znam kako naziva jednosobne - studio verovatno.
Pa tako je jedino i logično...svaki stan ima dnevnu, razlika je koliko spavaćih ima.
Studio je studio (garsonjera).
To kad mi kod nas neko kaže ''dvoiposoban'' ili ''jednoiposoban'' ne znam šta da mislim..!
Nakon temeljne rekonstrukcije jednog od najstarijih i najpoznatijih hotela u Beogradu – Hotela Bristol u Savamali, ovaj prepoznatljivi simbol grada nedavno je ponovo otvorio svoja vrata za goste. Ova raskošna palata u stilu secesije građena je između 1910-1912, po projektu arhitekte Nikole Nestorovića, a po nalogu Luke Ćelovića, slavnog srpskog dobrotvora i zadužbinara. Velelepni objekat očuvan u svojoj originalnoj nameni predstavlja dragulj kulture i identiteta Beograda, kao jedan od malobrojnih istorijskih objekata u gradu koji je doživeo da svedoči o trajanju i tradiciji.
Nova zgrada BW Sava, smeštena u prvom redu do reke, je deo novog kompleksa Riverline! Savršena lokacija blizu Ade Ciganlije, Linijskog parka i zelene pijace.
Jesu li to konačno ubacili centralne klime i induvidualno grejanje koje nije povezano na toplane?
Vidim na renderima enterijera fen koile a ne split sistem unutrašnje jedinice i na renderima se ne vide radijatori pa sam zaključio da je ili individualni kotao ili toplotne pumpe
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.