spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.907
Gabariti, urbanizam.
Дизајн, распоред, габарити.Sta ti je tu bolje nego u BnV?
Само што је такве зграде било смислено градити иза станице, а према Сајму су могли небодери...Moglo je tako, ja sam napravio projekat tog tipa sa zgradama tih gabarita za proširenje Beograda na Vodi kod sajma.
Madjari imaju integritet i smisao za kontinuitet njihovog urbanog nasledja koji nedostaje našoj političkoj eliti koja je predala kompletno upravljanje stranim partnerima bez ikakve kontrole nad onim sto se projektuje.
Насеље се никако није уклопило са градским ткивом управо га то чини сасвим супротним од ,,урбаног''i onda bi mali broj ljudi mogao da plati stan tu jer bi bili stanovi po 10k eura po m2. Posto bi bila limitirana kolicina. Ne znam meni se svidja ovako kako je sad jer mi deluje "urbanije".
Не комуницирају објекти и блокови са другим у блоковима у насељу...Овако како је делује баш азијски и као предграђе. Није смишљена целина, не комуницира лепо са широм и ужом околином и нема ни само за себе неку форму. Разбацане зграде без икаквог реда.
Анекс ми се допада, једино оне покретне степенице истурене мало сметају, али локација тотално погрешна.Тачно тако. Безличне зграде висином гутају кулу Belgrade и кваре визуру Савског трга, распоред објеката нема никакву хармонију, онај огавни анекс је скроз заклонио несретну Ложионицу, све делује неприродно уметнуто у односу једно на друго. Онај парк убачен тек тако у средину целог насеља исто нема претерано смисла нити јасне руте до њега. Сви токови у насељу немају правац ка Савском тргу који глуми централну тачку.
Bristol je gradila demokratska stranka i g17+ to je opštepoznatoU Beogradu, liči jer je stara zgrada koju nisu gradili radikali.
Klasicna radikalska retorika - na svaku kritiku se vade na DS. Zuti su krivi i za BNV.Bristol je gradila demokratska stranka i g17+ to je opštepoznato
Čeda krečio u belo
DS kadrovi su u SNS.Bristol je gradila demokratska stranka i g17+ to je opštepoznato
Čeda krečio u belo