Па и није ок, треба да поштовати стил места а не наметати туђи. Притом намеће се централноазијски безлични стил, а Орлов брег је фирма са блиског истока.To je skroz okej, jer je Eagle hills firma iz Azije i skroz je u duhu narativa da je Beograd granica istoka i zapada, otud je simbilika grada koji podseca na Azijske zemlje istocno od nas, sta vise jako dobra, obzirom da je reka Sava ta hipoteticka granica istoka i zapada a dotle je dobacivalo austrougarsko i otomasnsko carstvo ,zar ne?
Jeste, i tu su napravili veluku gresku. Kula BG je trebala da se gradi po originalnom planu, 220-230 m koliko vec su planirali. To bi onda bilo adekvatno.
Nisam pratio, jel to opet aktuelan kanal Dunav, Morava, Egejsko more? Ako tako bude stvarno super, mogli bi smo da napravimo linijski woterfront od 300 km.Što stati kod Obrenovca? Kad ni Preševo nije tako daleko.
Pa da Dragane. Obećao ovaj čika, mada ne znam kako će se kinezi slagati sa arapima.Nisam pratio, jel to opet aktuelan kanal Dunav, Morava, Egejsko more? Ako tako bude stvarno super, mogli bi smo da napravimo linijski woterfront od 300 km.
Одлична идеја! По привођењу правди упослити их на ручном копању канала који су обећали.Napravićete ali u Zabeli.
Nadam se da niko neće iz svog doma biti obasjan zracima izlazećeg sunca, posmatrajući Košutnjak i Adu. Ostavite više prirodu na miru, dosta ste je uništili!Amaterski gledano, obzirom da je pilon mosta na adi 200 m, ako zaista tu planiraju najvisu zgradu, da bi ona bila dominantna, neophodno je da bude makar 300 m visoka, sto znaci da zaista prave ozbiljan lendmark na tom mestu. Bice to fantasticno. Mnogo puta sam spominjao da bi ja Eagle hilsu dao celu obalu od BG do Obrenovca, suprotnu stranu takodje od bloka 45 do ostruznickog mosta i komplet obalu od luke beograd do Grocke, a mozda cak i do Smedereva, ukoliko ce kompletan waterfront biti kao u BNV. To bi onda bilo preko 100 km obale u BNV fazonu. Bio bih presrecan takvim razvojem dogadjaja
To je skroz okej, jer je Eagle hills firma iz Azije i skroz je u duhu narativa da je Beograd granica istoka i zapada, otud je simbilika grada koji podseca na Azijske zemlje istocno od nas, sta vise jako dobra, obzirom da je reka Sava ta hipoteticka granica istoka i zapada a dotle je dobacivalo austrougarsko i otomasnsko carstvo ,zar ne?
Jeste, i tu su napravili veluku gresku. Kula BG je trebala da se gradi po originalnom planu, 220-230 m koliko vec su planirali. To bi onda bilo adekvatno.
I ja spadam medju te ljude i unapred se raadujem posto sa balkona svog stana imam pogled jednim delom i ka mostu preko Ade i Kosutnjaku, da ce i taj deo uskoro, sirenjem BNV da zalici na Njujork. Bas bih voleo da pijem kafu na terasi obasjan zracima izlazeceg sunca posmatrajuci kule sa druge strane obale i Kosutnjak i Avalski toranj koji se naziru izmedju kula.
ovaj snimak je star više od godinu dana u čemu je poenta?
Hmm čudno, pa gdje su zmije, pacovi i narkomani?
Pa dobro, bolje je od Vista i čuda...Kao što sam već postavljao probne rendere pre par meseci, evo konačno su urađeni i prodajni dan je 21.februar za zgradu BW Sava.
Novi lokali
Parfimerija Metropoliten
Restoran Ryme
Ovde si prikazao jedan dvosoban i dva trosobna stanaEvo za one koji su nestrpljivi da dočekaju prodajni dan
Pogledajte prilog 229002
Pogledajte prilog 229003
Biće sve jednosobno i dvosobno. Izvukao sam par, mrzelo me da otvaram sve:
Pogledajte prilog 229001
Pogledajte prilog 228999
Pogledajte prilog 229000
BW ne broji dnevnu u strukturu stana vec samo spavace sobe.Ovde si prikazao jedan dvosoban i dva trosobna stana
one bedroom = dvosobanBW ne broji dnevnu u strukturu stana vec samo spavace sobe.
Jednosoban = 1 spavaca sobe
Dvosoban = 2 spavace sobe
Tako je oduvek koliko ja znam.