Ovo je najjeftinije.Lose. Pejzazna arhitektura na vrhunskom nivou, ali nase arhitekte su ocigledno operisane od lepote. Trebalo bi sve poslati na polaganje dodatnih ispita iz estetike, i ako ne prodju (a 90% ne bi proslo), zabraniti im rad.
Isto se dešava mojoj tazbini u Magnoliji, deo spoljnog zida spavaće sobe (i to uvučenog dela na terasi) je krenuo da budja, cela vertikala. Pritom oni još uvek ni ne žive u tom stanu tako da nema šta da pravi kondenz. Trenutno su tretirali zid sa sredstvom protiv budji pa čekamo da vidimo da li će opet da krene da izbija. Sumnjam da neki skriveni oluk propušta vodu jer je tačno na uglu/spoju dva stana tj dve terase. Sramota.
Ni pogled iz Karađorđeve (sa 3D aplikacije BW) ne popravlja mnogo utisak:
Da li most sme da bude ovako blizu zgrada?Novi most na renderu...
Ovako u Holandiji izgledaju stanovi za socijalno ugrožene. Mora da su ukrali projekat iz nekog holandskog grada.Ni pogled iz Karađorđeve (sa 3D aplikacije BW) ne popravlja mnogo utisak:
У Женеви мост исте конфигурације (трамвај плус по две траке) практично спојен са зградом:Da li most sme da bude ovako blizu zgrada?
Otprilike sa rendera deluje da je desna zgrada na oko 8 metara, a leva na oko 10m.
Pro tome, ovi sa prizemlja desne zgrade izgleda da bukvalno žive "ispod" mosta bez dnevne svetlosti. Takvu monstruoznost sam video u Kairu.
Ne liče. Nije ti dobar primer.У Женеви мост исте конфигурације (трамвај плус по две траке) практично спојен са зградом:
Иначе, зграда иза је хотел Мандарин Оријентал. Луксуз, бато.Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Глупост, бахатост и болимекурност нису резервисани за трећи свет.
Личе врло. Мост је нижи јер Рона није пловна, али мост пролази људима поред прозора, и изнад прозора (погледај на слици оне степеничице што се пењу на мост, оне пролазе људима поред прозора).Ne liče. Nije ti dobar primer.
Da li ima prozora na stepeništu? Ja vidim samo izloge na vrhu stepeništa, ali oni su u nivou ulice.Личе врло. Мост је нижи јер Рона није пловна, али мост пролази људима поред прозора, и изнад прозора (погледај на слици оне степеничице што се пењу на мост, оне пролазе људима поред прозора).
Да се разумемо, није ми циљ да докажем да је то добро решење