StariPosmatrač
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.09.2018.
- Pohvaljen
- 2.799
Čovek zastakljuje terasu. Al ok, teško je naružiti ovakvu fasadu.
Ако ти заиста верујеш да ово финансирају Арапи а не прљав новац из Србије који се пере кроз УАЕ shell corp, онда ја имам пар мостова да ти продам. Цијена? Права ситница.To je zbog porekla kapitala ,zato što su arapi finansirali.
Količina uloženog novca po kvadratnom metru u BnV je sigurno minimum x4 u odnosu na ostale delove grada. To se najbolje vidi na urbanom mobilijaru zelenilu i održavanju.
Slažem se. Za sve tersase ovog tipa pergole bi trebalo da budu obavezne. Ja da imam ovakvu terasu (ili stan na povučenom spratu) pergolu bi ugradio u roku od odmah i baš me zanima kako bi me neko naterao da je skinem. Mogao bi da me tuži do prekosutra, ali pergola nema šanse da bi bila demontirana. U slučaju ovog stana u BNV pergola je tako dobro legla da ja da sam na mestu njegovih komšija organizovao bih akciju da svi stanari ugrade takve pergole i da tamo gde je arhitekta omanuo (nedostatak pergole i nadsrešnice) sami isprave nedostakoMislim da je u pitanju pergola.
Uzgrad budi receno, te velike terase su besmislene ako nema neke zastite on sunca/kise, trebalo je BNV da instalira pergole na svim takvim terasama da bi bile funkcionalnije.
Aha da da, nisam ni trimetio na prvi pogled, fakat su je dobro uklopili hahaha
Salu na stranu, ocekujem da ce da BnV reagovati i traziti da uklone.
Slažem se. Za sve tersase ovog tipa pergole bi trebalo da budu obavezne. Ja da imam ovakvu terasu (ili stan na povučenom spratu) pergolu bi ugradio u roku od odmah i baš me zanima kako bi me neko naterao da je skinem. Mogao bi da me tuži do prekosutra, ali pergola nema šanse da bi bila demontirana. U slučaju ovog stana u BNV pergola je tako dobro legla da ja da sam na mestu njegovih komšija organizovao bih akciju da svi stanari ugrade takve pergole i da tamo gde je arhitekta omanuo (nedostatak pergole i nadsrešnice) sami isprave nedostako
O kojim pergolama pričamo kad nisu bili u stanju ni roletne da stave na prozore.Mislim da je u pitanju pergola.
Uzgrad budi receno, te velike terase su besmislene ako nema neke zastite on sunca/kise, trebalo je BNV da instalira pergole na svim takvim terasama da bi bile funkcionalnije.
Naravno, ni ovako ne valja,"bolje sve ili nista".
Ti verovatno verujes i u 5G, vakcine da ubijaju, sletanje na mesec da se nije desilo, zemlja da je ravna ploca.Ако ти заиста верујеш да ово финансирају Арапи а не прљав новац из Србије који се пере кроз УАЕ shell corp, онда ја имам пар мостова да ти продам. Цијена? Права ситница.
A gde su one 3 milijarde para koje čekaju da budu uložene ... a metro ....Ti verovatno verujes i u 5G, vakcine da ubijaju, sletanje na mesec da se nije desilo, zemlja da je ravna ploca.
Naravno da je projekat Arapski u smislu marketinga, organizacije i know-how ali se finansira od strane kupaca uglavnom. To je i poenta valjda?
Inace ugovor za kulu se potpisuje direktno sa Arapinom.
BNV je perpetumobile obrtanja srpskih para i izvlacenja profita uz fransiznu kontrolu cika alabara za odredjenu apanazuPa koliko je do sada ulozeno? Ja nemam info ali sigurno nije daleko od toga.
BNV je jedan od najuspesnijih projekata u Srb do sada. Verovatno i rekorder po privlacenju investicija. Ozbiljna ekipa je ovo uradila. Svaka im cast.
Jedan od najuspešnijih privatnih projekata. Ovo nije nacionalni projekat, nije državni, nije socijalni, nego samo i isključivo privatni.Pa koliko je do sada ulozeno? Ja nemam info ali sigurno nije daleko od toga.
BNV je jedan od najuspesnijih projekata u Srb do sada. Verovatno i rekorder po privlacenju investicija. Ozbiljna ekipa je ovo uradila. Svaka im cast.
Alo drzava je suvlasnik? Najbolji dil svih vremena ali ne zlobni ljudi zive i ostace u Srbiji. Neverovatno.Jedan od najuspešnijih privatnih projekata. Ovo nije nacionalni projekat, nije državni, nije socijalni, nego samo i isključivo privatni.
Država je suvlasnik u 32%. Dakle ni trećina.Alo drzava je suvlasnik? Najbolji dil svih vremena ali ne zlobni ljudi zive i ostace u Srbiji. Neverovatno.
Svuda na zapadu bi skakali od srece da je kod njih dosao takav projekat ali kod nas sve naopako. Ali kada se pominju plate onda "da ali kod njih su vise plate" pa upravo zato sto im je lako da proguraju projekte a ne kao kod nas. Mora Predsednik licno da ide da edukuje narod. Strasno.
Jeste, ima 12 godina najboljeg dila, silnih novaca i investicija, samo to ne vide oni u borci bez kanalizacije, ili putnici koji ne znaju gde ce da stignu i kako ce odatle dalje da mrdnu, moze ostatak grada da uvene, ali BNV ce da cveta, to je taj dill, a sto se tice zlih ljudi, ispade da su dobri otisli u mrske im NATO zemlje da zaradjuju i privredjuju jer ovde ne valja, ne znam samo zasto kupuju sad stanovE ovde medju ovim zlim ljudimaAlo drzava je suvlasnik? Najbolji dil svih vremena ali ne zlobni ljudi zive i ostace u Srbiji. Neverovatno.
Nigde na zapadu se ovo ne vodi kao nacionalni projekat, a i oni privatni imaju vise transaprentnosti nego ovaj nas drzavniSvuda na zapadu bi skakali od srece da je kod njih dosao takav projekat ali kod nas sve naopako.
Koliko je licemerno da neko napise "izmisljeni vojni neprijatelj" za nekoga ko je pobio 2.000 dece izmedju ostalog i Milicu Rakic i potpuno nas opkolio.
Da li je realno da takvi ljudi jos uvek postoje u Srbiji?
Posto niko nije pominjao plate, ali ti zapad jesi, koja je istina tacna - lepe plate ili zlotvori koji su ubili malu MilicuAli kada se pominju plate onda "da ali kod njih su vise plate" pa upravo zato sto im je lako da proguraju projekte a ne kao kod nas
i za kraj, ako ti mislis da je ovo sto Nepomenik radi edukacija, onda bi svaki normalan covek pomislio da tebi nedostaje iste (veoma), ali posto znamo da to nije tacno, i da mrski NATO ne placa masno morone i slaboumne, mozemo zakljuciti da si i ti deo istog Nepomenikovog PR tima i naravno da ovo radis za pare i/ili interesa.Mora Predsednik licno da ide da edukuje narod