Ја ти не бих саветовао. Видиш да станари БНВ често излазе на протесте због воде у гаражама. Боље паркирај ауто мало даље.Planiram da idem u Galeriju ovih dana, jel bezbedno da se parkira na donjim nivoima garaže s obzirom na visok vodostaj Save trenutno?
Svi pricaju da ima vode u garazama a niko sliku da pokaze. Jel se neko direkt uverio u to ili svi samo pricaju?!Ponesi kupaće gaće, masku i peraja za svaki slučaj
Svi pricaju da ima vode u garazama a niko sliku da pokaze. Jel se neko direkt uverio u to ili svi samo pricaju?!
Ponesi kupaće gaće, masku i peraja za svaki slučaj
Hvala na odgovoru! To znači da mogu da ti isporuče kad hoće jer za max 2,4% na ovu cenu kvadrata baš ih briga kada će...Mogu samoinicijativno da pomere datum predaje maksimalno 9 meseci, potom plaćaju penale od 0.6% mesečno ali samo za dodatna 4 meseca kašnjenja (maksimalno ukupno 2.4% od ugovorene cene nepokretnosti).
Hvala na odgovoru! To znači da mogu da ti isporuče kad hoće jer za max 2,4% na ovu cenu kvadrata baš ih briga kada će...
Moj utisak da je uprava BW mnogo počela da laže vezano za rokove završetka stanova što me i ne čudi obzirom da ne trpe nikakve posledice...za zgradu koja nema ni temelje uradjene, daju rok zavrtšetka 1.5 godina.Da, tako je ako se ne gleda i deo računice sa izvođačima i podizvođačima. Kad krene gradnja svima je u interesu da se završi na vreme.
Jesi siguran u to? O kojoj se zgradi radi?Moj utisak da je uprava BW mnogo počela da laže vezano za rokove završetka stanova što me i ne čudi obzirom da ne trpe nikakve posledice...za zgradu koja nema ni temelje uradjene, daju rok zavrtšetka 1.5 godina.
"Koliko sam upoznat, neke zgrade sad i dobrano napreduju ispred roka (Sole, Scala, Libera)."
A kada je rok završetka za tih zgrada?
(nekad su govorili do kraja februara 2024 a to je za 9 meseci, a to nije dobrano pre roka, možda završe u roku koji su obećali).
"su čini mi se useljene "na vreme" (tj. sa do 9 meseci kašnjenja "
9 meseci kašnjenja nije na vreme
Kupci treba da KRITIKUJU izvodjače, da vrše pritisak, a ovde ima dosta njih koji ih opravdavaju i puni su razumevanja za BW što su ih zeznuli za pošteno plaćene stanove u smislu roka i kvaliteta!
Dobro to nije veiliki problem, to je samo cev. Ali price da vode ima stalno kruze, ali sve do sada niko nije dao neki dokaz o tome. Ovo nije veliki problem, jako lako se sanira. Bitno je da nema budji, i vlage u stanovima. U Nemackoj nista bolji kvalitet gradnje nije, gradjevinske greske se svuda desavaju...savrsenstvo ne postoji. Ono sto meni smeta najvise u BG na vodi je da ja ne smem sam da odlucujem kakve plocice, pod i ostalo ja zelim da imam u svom stanu koji sam kupio. Mogu da lupam sve pa iz pocetka, to mi je bas glupo.
Ne smeju ljudi da snimaju. Neki probali da naprave video poplave, prislo obezbedjenje i oduzelo im telefone. I nikad im nisu vratili. I jos im samare nalupali.Dobro to nije veiliki problem, to je samo cev. Ali price da vode ima stalno kruze, ali sve do sada niko nije dao neki dokaz o tome.
A jel moguce da cak i pri kupovini kupac ne moze unapred da kaze necu takav pod, hocu ovakav uz doplatu? Imas samo jednu opciju?Ono sto meni smeta najvise u BG na vodi je da ja ne smem sam da odlucujem kakve plocice, pod i ostalo ja zelim da imam u svom stanu koji sam kupio. Mogu da lupam sve pa iz pocetka, to mi je bas glupo.