Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Ne smeju ljudi da snimaju. Neki probali da naprave video poplave, prislo obezbedjenje i oduzelo im telefone. I nikad im nisu vratili. I jos im samare nalupali.
Ma vazi i niko nije tužio niko zvao policiju sve zbog vode u garaži a ovdje smo vidjeli 2 snimka
 
Izvor.Ferokov
FB_IMG_1685527061389.jpg
FB_IMG_1685527054992.jpg
FB_IMG_1685527049905.jpg
 
Na jednoj terasi Magnoline je zakačena srpska zastava koja prekriva ogradu. Molio bih BW policiju i tu da interveniše, nakon što kazni ove što šire veš
 
Осредњи цинизам или навике мајндсета сарадника из епохе Удбе, питање је сада.

Jači cinizam, ali nije usmeren ka osobi koja je okačila srpsku zastavu, već prema BWu koji glumi neki pseudo-elitizam tako što u ugovore stavlja kako je zabranjeno da se na terasi širi veš ili bilo kako slično kvari izgled zgrade (i još sličnih stavki), a još više prema ljudima koji su lizali BWu đon i branili takve nebuloze na ovom forumu.
Istina, lično ne kapiram čemu tačno služi širenje zastave na sopstvenoj terasi jer mi momentalno budi asocijacije na nuvo riš arapske zemlje ili ruralni SAD, ali to je stvar ličnog stava. Njegova je terasa, nije moja, nek širi zastavu - trebalo bi da ima to pravo, isto kao što bi trebalo da može da širi veš ako želi. Poslednji stadijum kapitalizma je da vam investitor od kog ste kupili stan diktira šta smete i ne smete da držite na sopstvenoj imovini nakon što istu debelo platite.
 
Poslednja izmena:
Vrh