Duleja
Advanced
Direktore, da li si se ulogovao na sajtu MIPIM-a? Samo tako se ulazi u bazu podataka, koliko vidim.
Homer Jay":2l3zxtd5 je napisao(la):U pamfletu o "Beogradu na vodi" koji je juče izašao u listu "24 sata", po prvi put je pomenut javni prevoz u savskom amfiteatru, i to samo u jednoj jedinoj rečenici - da će sredino novog bulevara ići voz (!?) kao alternativni vid saobraćaja. Uz tekst je objavljen i render na kojem se vidi "tramvajoliko" vozilo na novom bulevaru.
ama ljudi što ste na kraj srca, neka uklone sva ona stovarišta i prugu....i završava se cela priča ....
vranac":277sxe1s je napisao(la):Ovaj projekat se ne može odvojiti od politike, jer su ovi renderi samo i napravljeni radi pobede na izborima.
spatiotecte":2xz9qf4c je napisao(la):vranac":2xz9qf4c je napisao(la):Ovaj projekat se ne može odvojiti od politike, jer su ovi renderi samo i napravljeni radi pobede na izborima.
Ove rendere su radili arapi nezavisno i nemaju nikakve veze sa izborima. SNS ih je samo koristio za njihovu predizbornu kamanju.
Da nisu bili izbori, ovi renderi bi bili apsolutno isti. Ne treba videti u svemu propagandu.
belka":3uho4cnz je napisao(la):Mnogo smo ispravniji i pošteniji mi koji imamo jasan stav (pa i politički) o ovom projektu, nego neko ko nema ili krije svoj stav. Pa nam još drži pridike da nas je neko odrao. Ko je mene odrao? Ja i sad (a pogotovo sad) jasno kažem da neće biti izgrađen ni jedan jedini kvadrat bilo čega, jer mi je to jasno od samog početka. Kad god sam pozvao na izjašnjenje o drugim mišljenjima, ona su uvek zakriljena, zakrivljena, uz neke rezerve, ali obavezno uz stav da treba da komentarišemo projekat bez obzira na političku konotaciju istog, jer treba da pričamo o samom projektu, a ne o tome može li se to uopšte izgraditi na način kako ga ja zamislio prezentator.