[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=451461#p451461:1xc3uybn je napisao(la):
djordje*******g » Pon Maj 15, 2017 5:46 pm[/url]":1xc3uybn]PErkane mili, medjunarodne arbitraze biti nece, budi sasvim siguran. Ne postoji arapska strana, ne postoji arapski investitor.
Urbanisticka nepravda prema gradu Beogradu ce svakako biti ispravljena, a gradjevinski inzenjeri ce proceniti da li je dinamit optimalno resenje. Ima i drugih alternativa.
Bas mi je simpaticno ovo sablaznjavanje rusenjem objekta zidanog prljavim novcem. To ce "investitoru" biti najmanja briga u tom trenutku. Imace on vaznijih.
A tananim dusama koje je uznemirio dinamit preporucujem da obrate paznju na rusenje zasticenog spmenika kuluture iz Nemanjine.
Care, imaš čitavo jedno naselje koje je izgrađeno nelegalno mislim na Kaluđericu, imaš brdo objekata širom
Beograda koja su nelegalna, imaš Karićeva "remek" dela u samom centru grada niko ih nije pipnuo.
Žao mi je što ću te razočarati, ali kada bude došlo do promene vlasti, isti će odmah nastaviti projekat jer
vrana vrani oči ne vadi.
Nezrele komentare o rušenju neću ni da komentarišem.
A vezano za porodice koje su raseljene, oni koji su imali papire dobili su stan na trajno korišćenje. Oni koji nisu
imali, a tih je većina dobili su na određeno vreme, u prevodu mi svi plaćamo njima smeštaj.
Hajde to objasni nekom podstanaru koji se eto nije drznuo da sagradi kuću posred centra grada.
Već sam ponavljao ovde, najveća ironija u svemu ovome jeste da je upravo najviše porušenih nelegalnih objekata
u Beogradu se desio za vreme ove vlasti. Ironija upravo zbog toga što je seme bespravnih objekata posejao upravo
politički otac AV Šešelj sa njim zajedno i ekipom u Zemunu devedestih.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=451474#p451474:1xc3uybn je napisao(la):
djordje*******g » Pon Maj 15, 2017 7:01 pm[/url]":1xc3uybn]
Da li ste vi svesni da je zbog ove rabote bacen na zemlju pravni poredak ove zemlje. I to traje vec neko vreme.
:lool:
Pravni poredak gde u Srbiji!?
Da mi krenemo lepo od ustava gde je jasno naznačeno da je Kosovo I Metohija sastavni deo Srbije. Ta preambula se
krši svaki božiji dan i šta sada!?
Obožavam da čitam ovakve postove, prosto je lepo videti količinu te neke dečije naivnosti koju neki ponavljaju.
Bravo Laki, sada videh tvoj post, upravo to. Nego seća li se neko busplusa šta bi sa tim, jel se raskinuo taj
štetni ugovor a vinovnici istog završili u zatvoru? Naravno da ne, desilo se upravo ono što je Laki napisao u svom postu.
Lepo reče neko ovde, vreme će pokazati.