tzoran1 » Uto Jan 31, 2017 2:09 pm[/url]":37j5wriv]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=431103#p431103:37j5wriv je napisao(la):
bobcha78 » Tue Jan 31, 2017 12:02 pm[/url]":37j5wriv]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=431043#p431043:37j5wriv je napisao(la):
tzoran1 » Uto Jan 31, 2017 2:05 am[/url]":37j5wriv]Postby bobcha78 » Tue Jan 31, 2017 12:02 am
jel vam i to smeta? Obojici?
Da smeta mi sto se novac koji se uzme od svih nas gradjana Srbije kroz drzavne namete, poreze, akcize, PDV, takse, doprinose, kazne itd... itd... ne koristi za ono za sta treba, vec za subvencije nekih privatnih investicija !!!
Koja to fukara ima pravo da puni neciji dzep drzavnim novcem dok je siromastvo, glad, socijalna beda, ocajna zdravstvena zastita vrlo prisutna u Srbiji ?
Uh uh uh baš ti znaš gde novac ide od građana Srbije. Zašto se tako nisi udarao u grudi za novac građana od 2000 do 2012? Tada si samo mislio na sebe i na svoje dupe. Ti isti građani su i danas ovde, žive u siromaštvu, gladni i bedni, sa očajnom zdravstvenom zaštitom.
Deo novca za komunalno opremanje i prenamenu zemljista je uzet iz buzdeta Srbije koji se puni, ako nisi znao, novcem koji se uzima od svih gradjana. Drugi deo je iz kredita kojim se zaduzila drzava Srbija i koji treba vratiti, a to ce morati da plate opet gradjani Srbije.
Da je novac uzet iz stranacke-partijske kase to mi nebi smetalo, no posto buzdet drzave nije novac politicara vec gradjana Srbije dat vladajucoj garnituri na upravljanje i u svrhu zadovoljavanja potreba svih a ne dela povlascenih, ja zato i komentarisem ovako.
Uzicka kombinacija izgleda da igra na istu kartu ako se realizuje, a nadam se da nece.
Koliko je narodu dobro vidi se po broju onih koji odlaze iz Srbije, svake godine po jedan prosecni grad. Nazalost u velikom broju akademski obrazovane omladine ili strucnjaka. Prema broju mladih koji odlaze iz zemlje u potrazi za boljim životom, Srbija je u regionu na prvom mestu, a na svetskom nivou na drugom, odmah iza zapadnoafričke države Gvineje Bisao. Eto u cemu smo prvi u regionu.
Nisu to vise oni gastarbajteri iz sezdesetih i sedamdesetih proslog veka koji su imali par razreda osnovne skole i za koje nije bilo mesta na porodicnom imanju...vec uglavnom skolovani i kvalitetni ljudi.
A sto se tice ekipe iz 2000-2012 mislim da su isti olos i hvala Bogu eno ih po nekim autobus strankama, bez ili sa malo preko cenzusa. Predugo je trebalo narodu da shvati sa kim ima posla, a nadam se da ce i ovi proci isto.