bobcha78":31mvwkdk je napisao(la):
valjda 2020, dosta je bilo poklon izbora, a vi svaki put gori rezultat. Od koje si manjine ti, ovi oko velikih 6% ili od ovih od ogromnih 5%?
Od kojih sam ja????
Hahahaha
vrlo vickasto.
Ja sam od onih koji su protiv krsenja zakona, protiv prekrajanja zakona zarad necijih interesa, protiv nasilja (i nocnih rusenja sa fantomkama), a podseticu te da je jedan zivot izgubljen kao posledica takvih radnji...
Ja sam od onih kojima je bitno dal cemo zapecatiti sansu za kvalitetan javni prevoz u SA.
Ja sam od onih koji smatraju da opste dobro i potrebe svih beogradjana VREDE mnogo vise od profita nekog lokalnog i nekog inostranog muljatora!!!
Ja sam od onih koji se gade kada da piju kafu u kvazi fensi kafeu koji nema dozvolu i nalazi se neposredno pored ispusta kanalizacionog kolektora u reku Savu!!!
Ja sam od onih koji se brinu sto ce potencijalno opasne materije biti u makiskom polju koje je glavno vodoizvoriste za beogradski vodovod, a sve kao posledica brzopletosti, bahatosti i nepoznavanja osnovnih cinjenica o Beogradu od strane upravo onih koji vode ovaj grad...
Izbori nisu poklonjeni.
Izbori su posledica 'konstantne kampanje' koju vodi paranoicni manijak, sa zreloscu tinejdzera.
Izbori za grad Beograd su ako se ne varam 2017. godine, osim ako ih ovako bahati kakvi jesu ne ukinu 'sveznalice' sa kupljenim i falsifikovanim diplomama.
Sta ce biti na tim izborima?
Ne znam, vreme ce pokazati, samo podseticu te (vas) da su mnogi diktatori i zlotvori na vlast dolazili 'voljom naroda' ali i da su zbog nekih od njih ti i neki drugi narodi zestoko stradali.
OVAJ PROJEKAT JE ZLO.
on je stetan po Beograd i Srbiji po svim aspektima. Nikakva reklama i parola tu cinjenicu ne moze da promeni.
Dilas jeste sebi pravio "spomenik" sa prevelikim pilonom, ali je bar napravio nesto funkcionalno i potrebno gradu. Ovo sto se radi sa SA ce samo doneti zlo, dugove i nove, mnogo vece probleme...
Sent from my LG-D320 using Tapatalk