sasa901":y1zud0sv je napisao(la):
aj samo neko nek mi kaze sta hoce ovi sa patkom ? da ostane onako smece dole i da je nesredjeno ???
vradovic ":y1zud0sv je napisao(la):
Sasa nemoj ih izazivati oni jedva cekaju takva pitanja da bi poceli da sire svoj "politicki" besplatan marketing ovde. Posto ocigledno da su i sebe i nas toliko zavili u crno da nemaju da plate ko ljudi reklame.
Totalna nebuloza. Ovo ce biti odlican projekat i smatram da samo treba nastaviti dalje.
Hajde da vidimo sutra svecano otvaranje i neke fotografije ili video zapise sa istog!
Ma ja se sa vama potpuno slazem, potpuno ste u pravu. Pa posto vidim da ste kao pravi rodoljubi i da vam je bitan ekonomski prosperitet zemlje, da se domaca radna snaga koristi, da nam bude lepse prostor u kom zivimo, imam jedna predlog za vas dvojcu. Ja vama da potpuno rekonstruisem stanove, potpuno opremim i to sve sa domacim materijalima i proizvodjacima, zaposlim po 10-toricu za svaki stan direktnih radnika + sto podizem proizvodnju u domacim fabrikama pa treba racunati i te radnike, a vi meni lepo prepisete stan uz klauzuli da mogu da uzmem kredit za to renoviranje a kao garanciju vas, tj posle moj stan stavim na hipoteku. Odlicno zar ne! Podizem ekonomiju zemlje, zaposljavam ljude, investiram u vase stanove,kupujem domace proizvode, vi dobijate lepsi stan. Sjajno! Mozemo se dogovoriti da posle taj vas/moj stan prodamo i da delimo zaradu u odnosu 68/32% u moju korist jer ipak ja ulazem sredstva i kes a ne vi. Moze?
p.s Jos kad bi ubedili Vucica, i recimo jos 2000 rodoljubivih naprednjaka kao sto ste vas dvojca da isto tako daju stanove za renoviranje, to bi bilo 20.000 novozaposlenih ljudi. Kakav podsticaj za domacu ekonomiju!!!!