RioBL
Advanced
- Učlanjen(a)
- 22.03.2015.
- Pohvaljen
- 1.719
Zuma":7eilt7yx je napisao(la):...pijan i romantično raspoložen ...
hehe... :kk:
Sta ce ti romantika ako si pijan ...a sta ce ti i Sip i djevojka
Zuma":7eilt7yx je napisao(la):...pijan i romantično raspoložen ...
relja":mdq3cmiw je napisao(la):milos.tro":mdq3cmiw je napisao(la):....
...
NPI sa SSC
Pristojna širina trotoara. Nadam se da je neće straćiti samo na parking mesta, već i na drvored koji će da pravi hlad...
.... a i stazu za bicikle.
Ne kao biciklističku obilaznicu oko SavaNove, već biciklistički izlaz iz centra na Savu.
RioBL":25ut2dk4 je napisao(la):Mislim da vise niko ne zna na sta ce liciti Hercegovacka ulica jer po ranije objavljenim planovima je jedno a po ovoj zadnjoj ilustraciji promenade nesto sasvim drugo. Sta se to desava? :shock:
milanche":1tt538dr je napisao(la):Neko pita, sta je sa Energoprojektom, izvorima I sl. Pa nista. Energoprojekt je uradio sta je bilo do njega, poslao ponudu, a kako su mi rekli, investitor se neckao, cas se javi, cas se nejavi I tako u krug. Ne znam na kraju sta je bilo, prestao sam I da pitam. Isti princip I ista "ozbiljnost" kao I oko ove "promenade".
milos.tro":w9si54z2 je napisao(la):mnogo toga vidi izmedju redova i kontradiktornost Arapskog investitora.
S jedne strane mu se žuri
Zuma":vf2s9w1l je napisao(la):Zaboravite na prostorni plan. Ovo je jedina stvarnost, a sve ostalo je neka maglovita potencijalnost koja će ko zna kada i kako da se materjalizuje.
milos.tro":1eg4s59y je napisao(la):...
Od radova na promenadi, za sada je samo načet asfalt
izvor:UG ulice za bicikliste
simba222":7mc2fuc0 je napisao(la):Konacno jedna lepa vest ove tri terase dokazuju da mozemo nesto moderno da planiramo ,a ne stari komunisticki dizajn.
milos.tro":1twkl5b4 je napisao(la):Dan treći, nasuta podloga...
simba222":1pn113ct je napisao(la):Provo procitaj javni uvid o terasi videces da je javno [sto znaci za sve] Pise da je A za brodove [mozda ce samo ona biti zakljucana] dok su ostale dve terase javne za sve.
spatiotecte":3csnytz4 je napisao(la):Hej zar nije predvidjeno rekonstrukcija karadjordjeve sa sirenjem te saobracajnice na 2x2 + tramvajske sine u sredini?