Najhrabriji ljudi u Srbiji
Realno Vidikovac i Cerak Vinogradi su daleko humanija naselje od BG H2O i deluje elitnije i kvalitetnije urađeno.
Ja kao rođeni Vračarac tvrdim da je Vidikovac mngo bolji za život nego Vračar, makar moj deo Vračara. Za Cerak nisim toliko upućen deluje mirinije ali i mrtvije od Vidikovaca.
Vidikovac je kao gradić za sebe, imaš sve šta ti treba i ko radi od doma nema potrebe da ide dalje od Košutnjka ili Ade leti.
Мени би ово био помак на боље за БнВ, поготову за овај приградски БнВ, иза Газеле, изражајнија форма, монолитни фасадни фронт (“I wanna wake up in the city that never sleeps”, или беше обрнуто), много боље од оних да-л’-је-хотел-шта-ли-је каскадних тераса као непресушног извора драме шта комшијско сме да се види, а шта не, у тако отменом окружењу.Konkursna rešenja biroa Remorker za lokacije pored Gazele i Galerije. Ovim cilindričnim zgradama dominira Karić-Minsk estetika, tako da nije neka šteta što nisu pobedili.
Pogledajte prilog 196022Pogledajte prilog 196023Pogledajte prilog 196024Pogledajte prilog 196025
Slažem se da je previše automobila, meni se sviđa deo gde su grade sa fasadnom ciglom.Који део Видиковца је заправо најлепши? Мени је симпатичан крај много и сећам га се као лепшег из детињства али последњих пар пута кад сам био није оставио добар утисак јер су аутомобили били на све стране и дословно није било места за пешаке. Бар Видиковачки венац где сам пролазио
Да ли има лепши део Видиковца кога се кроз маглу сећам или је само тај крај уништен аутомобилизацијом и зато изгубио драж?