Jel' ima neko sifru za ovo?Drugi nasukani kruzer iza Kule, po imenu BW Dolce, u prodaji od 17. maja:
BW DOLCE
Discover perfection in an exceptional location! Enjoy the pool, luxurious pedestrian zone, and spacious terraces in the new BW Dolce building. Learn more!www.belgradewaterfront.com
BNV ce verovatno izabrati belu. Meni je ova druga mnogo lepsa.Direktor BCP je na Instagramu napisao da rade plotove 3, 4 i 7 u BNV (a to je prostor iza Zadruge/Geozavoda) i šerovao je ove rendere. Ista je zgrada, samo su prikazane dve varijante fasade.
Mogao bih da pogađam koju bi BNV od ove dve prikazane odabrao
Ово је по мени још један крајње необјективан и нетачан чланак. Мислим да свако ко је иоле разуман и ко се сећа како је овај крај изгледао, зна да је сада хиљаду пута боље него што је било. Готово је невероватно да неко прича како је овај део града девастиран или упропашћен. И поред свих мана добијено је лепо и уређено шеталиште, нове улице са бициклистичким стазама и сасвим солидним бројем зелених површина у поређењу са многим другим деловима Београда, нови садржаји... Што се зграда тиче, има лепших и мање лепих... Има и веома осредњих и оних заиста безвезе. Могло је да буде боље, али је по мени Београд много више добио него изгубио овим пројектом. Мислим да неки људи стално губе из вида да се Београд налазио (а и данас се добрим делом налази) на тако ниском нивоу развоја и уређености, да је свака уређена и одржавана целина велики добитак.Mapa koja pokazuje pravo lice Beograda na vodi: Kula nepovratno napravila štetu, 100 odsto obale ekološki devastirano
Otkako je najavljeno da će uz samu reku Savu nići novo naselje, Beograd na vodi predstavljen je kao luksuzni projekat. Ipak, iza "sjaja" najviše kule u Srbiji i kompleksa koji je nikao na ruševinama Savamale, krije se gorka istina. Ovaj do nedavno omiljeni projekat vlasti devastirao je celu...nova.rs
Ovi sa vlasti a I arapi su samo paravan u ovoj prici ,,neko iznad njih uzima najveci deo kolaca,,,mada nasa trenutna vlast je paravan za sve sto se desava u ovoj zemlji ..cak verujem da su se ovi nasi nesto pitali u vezi bnv sve bi to izgledalo mnogo bolje .I da je to neki maksimum koji su uspeli da izvuku..jednostavno ne mozemo mi da budemo ni Franfurt ni London ..zna se gde je nase mestoStvarno ne znam. Kapiram da ovi sa vlasti ne bi dali deo kajmaka Arapima kada bi mogli samo ceo da ga pokupe.
Еколошка девастација уже градске општине која је пре тога изгледала овако овако
Pogledajte prilog 197062
Колико ми се **** од ових људи на крају ћу постати поборник БНВ-а само њима у инат
Ključno pitanje je šta smo mogli imati a ne šta je bilo.
Ovi sa vlasti a I arapi su samo paravan u ovoj prici ,,neko iznad njih uzima najveci deo kolaca,,,mada nasa trenutna vlast je paravan za sve sto se desava u ovoj zemlji ..cak verujem da su se ovi nasi nesto pitali u vezi bnv sve bi to izgledalo mnogo bolje .I da je to neki maksimum koji su uspeli da izvuku..jednostavno ne mozemo mi da budemo ni Franfurt ni London ..zna se gde je nase mesto
Čudno. Meni izgleda kao da su se baš samo naši pitali.Ovi sa vlasti a I arapi su samo paravan u ovoj prici ,,neko iznad njih uzima najveci deo kolaca,,,mada nasa trenutna vlast je paravan za sve sto se desava u ovoj zemlji ..cak verujem da su se ovi nasi nesto pitali u vezi bnv sve bi to izgledalo mnogo bolje .I da je to neki maksimum koji su uspeli da izvuku..jednostavno ne mozemo mi da budemo ni Franfurt ni London ..zna se gde je nase mesto