stf
Professional
- Učlanjen(a)
- 22.01.2010.
- Pohvaljen
- 13.096
Опустите се људи, кафана из које је Гаврило кренуо пут Босне се не налази на простору предвиђеном за Теразијску терасу, те не знам чему расправа о њеном рушењу?Борчанац":a4og8w4z je napisao(la):А ти Зума обрни мало планове
Када већ планираш холограме нека ти они представе поглед на Саву, па и на Дунав ако хоћеш. А не да рушиш кафане, као да не знаш да су то стубови ове земље ( у изумирању ) где сутра ја да дижем револуције
Проблем је у поремећеном систему разрачунавања квадратуре стамбеног простора за коју су криви наши локални инвестоторчићи који су зарад јајарисања на профиту и муљачина од трособног направили четворособан, од двособног трособан, а од гарсоњере двособан стан ... лудило ...Борчанац":a4og8w4z je napisao(la):Шалу на страну, мислио сам да арапи не граде без 80м2.
Борчанац":a4og8w4z je napisao(la):Још једно питање за све.
Ако овде буде наводно живело 14000 људи, уз раднике и посетиоце нека је и целих 200 000 дневно.
Колико и каквих капацитета је потребно за јавни превоз?
Треба узети у обзир да цифре нису толико застрашујуће колико на први поглед изгледају. Кроз подземни пролаз у Бранковој дневно прође 100 000 људи, а неповезани СА нема тачке која је од постојећег јавног превоза даље од 500 метара.
Треба имати у виду да се уопште не ради о нових 14 000 људи у систему превоза већ о далеко боље распоређеној истој цифри становника. Зашто боље распоређеној? Па зато што концентрисање што већег броја људи у географском центру града смањује оптерећење на попречним комуникационим везама.
Дакле, БнВ не генерише додатно становништво, већ преузима и прерасподељује садашње.