A kad dodje vreme vracanja, bice kuku jao lele kao u Grckoj.
Slazem se.BNV je trenutno neki maximum naseg dometa po pitanju arhitekture i prostornog planiranja.Smesno je porediti BNV sa slicnim projektima u gradovima A klase.U pitanju su gradovi i drzave koje privlace kreativne i najbolje ljude iz razlicitih industrija tako da je krajnji proizvod svetske klase.Pogrešno se misli da u drugim zemljama najbolji dolaze na pozicije. Uvek je to negde oko proseka ili malo više, problem je što je naš prosek užasno loš.
Ja sam prošao svaki nivo ove kace zvana Srbija. Od izbegličkog kampa Divljana, privatnog stanovanja, stana u nezavršenoj novogradnji do sada života u Aurori. Sada svaki dan gledam razvaljena vrata od garaže, polomljene pločice, izgrebana ogledala u lifu, jeftino odradjen ulaz itd. I nisam iznenadjen.
Šta sam doživljavao na nižim nivoima života jasno mi je da nešto što treba da predstavlja luksuzno stanovanje ne može da bude mnogo bolje od proseka. Mislim da ljudi previše troše živce i energiju na ove stvari. Ne može bolje, prosek nam je užasno loš.
Ahaha. Kakve izjave. Samo jace brze, bolje. Da napravimo jedan skok u i zaduzivanju.Vraća se non stop(sem kad ima grejsa), kao i svaki kredit. Da se ja pitam i išao bih jače u zaduživanje, tih 60% ionako reko ko poštuje. Možemo samo da se sporimo oko namene kredita. Ako rast može da prebaci 5%, javni dug može da u nekom momentu ide i do 65%, nikakav problem, svakako će udeo u bdp padati uz jak rast. Srbi mnogo vole da pričaju o javnom dugu, a malo šta razumeju(pričam sad u globalu).
BDP će krajem 2027. stvarno biti 3 puta veći nego 2012, to ni MMF ne dovodi u pitanje.
Vraća se non stop(sem kad ima grejsa), kao i svaki kredit. Da se ja pitam i išao bih jače u zaduživanje, tih 60% ionako reko ko poštuje. Možemo samo da se sporimo oko namene kredita. Ako rast može da prebaci 5%, javni dug može da u nekom momentu ide i do 65%, nikakav problem, svakako će udeo u bdp padati uz jak rast. Srbi mnogo vole da pričaju o javnom dugu, a malo šta razumeju(pričam sad u globalu).
BDP će krajem 2027. stvarno biti 3 puta veći nego 2012, to ni MMF ne dovodi u pitanje.
Vraća se non stop(sem kad ima grejsa), kao i svaki kredit. Da se ja pitam i išao bih jače u zaduživanje, tih 60% ionako reko ko poštuje. Možemo samo da se sporimo oko namene kredita. Ako rast može da prebaci 5%, javni dug može da u nekom momentu ide i do 65%, nikakav problem, svakako će udeo u bdp padati uz jak rast. Srbi mnogo vole da pričaju o javnom dugu, a malo šta razumeju(pričam sad u globalu).
Neverovatno je koliko sami sebe kanale. Forsiraju dekorativnu rasvetu na zgradama koje ni arhitektonski ni istorijski nisu značajne, pa makar sami sebi svlačili gaće u javnosti ovakvim glupostima, bitno je samo da sija
7 dana kasnije samo da podsetim na ovu objavu.- Објекат сајма Хала 1 је под заштитом Завода за заштиту споменика
- Њена најимпресивнија карактеристика је рекордерска купола од преднапрегнутог бетотна
- Купола се у целини једино сагледава у ентеријеру објекта
- Градња опере у опни хале 1 би из специфични акустичних захтева подразумевала потпуну реконфигурацију плафона која је могућа само градњом плафона испод куполе.
- То је директно нарушавање основних својстава објекта под заштитом, дакле кривично дело
- Поред тога, било какво "вешање" новог оперског плафона на постојећу куполу инжењерски није могуће јер преднапрегнути конструктивни системи и поготово они огромног, рекордног распона не трпе никакву значајну промену дејства статичних сила (контраинтуитивно, трпе доста динамичких сила јер је то у суштини систем затегнутих каблова обложених бетоном па с тога у случају земљотреса такав конструктивни систем постаје заправо још јачи односно затегнутији (до предвиђених граничних напона))
- То даље значи да би они заправо морали да направе потпуно независан објекат у објекту Сајма што је потпуно сулудо
- На страну све то, импровизаторско трпање објекта културе највишег ранга у ненаменски објекат је недопустиво
Из свега је јасна намера подвале и уцене свих нас од стране ових поганих изрода. По сваку цену хоће да отму земљиште и обесмисле постојећи Сајам и играју на карту културе, односно онога што они подразумевају под културом. Ово је једна неспретна, збрзана политичка импровизација на коју нико неће насести.
Према томе, МАРВО НЕПИСМЕНА, ИЗРОДИ ПОГАНИ, ДРЖИТЕ ДАЉЕ ВАШЕ ПОГАНЕ ШАПЕ ОД САЈМА!
Odlično. Ima taman mesta da se provuku dva koloseka do stanice.Extra video. Jedva cekam da naprave tu ulicu pored parka.
Па нећемо ваљда озбиљно да се бавимо Вучићевим небулозама.7 dana kasnije samo da podsetim na ovu objavu.
Maserati je otvoren u Galeriji.Lepo, i znam da su već bili i oglasi za posao, ali vala posle svega što je najavljeno pred rudu pa propalo, dok ne otvore vrata za mušterije, nikom ništa. Do tada, za mene je u istoj kategoriji kao i ovo:
Pogledajte prilog 187507