DraganSt
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 15.08.2017.
- Pohvaljen
- 2.070
To je bio samo sarkazam.Izbor je prosao...ja verujem da ce biti, al videcemo
To je bio samo sarkazam.Izbor je prosao...ja verujem da ce biti, al videcemo
Meни је занимљиво што је рекао да ћемо утростручити друштвени производ за три године. Мислим да се то никада нигде није десило у историји. Србија сада има економски раст 3%, и да би утростручила економију требало би јој 36 година стабилног раста по овој стопи. Али нам председник обећава све то за три године? То би било могуће једино када би имали хиперинфлацију у ЕУ и колапс евра па би се номинално приказало да имамо раст.Moram priznati da sam malo razočaran ovim novim Maršalovim planom. Nadao sam se nekim konkretnijim i razrađenijim izmišljotinama, da bar ostane nada da će se nešto od toga realizovati. Ispalo je da nemaju ideju šta će da rade, da je sigurno samo da će spucati 14+ milijardi i da će plate biti 1400 eura. Više se ne trude ni da lažu ko ljudi.
Bice opera, pozoriste, pesacki most, Beograd na vodi ce se reklamirati na CNN-u i najpoznatijim medijima, stotine miliona evra samo u promociju, Beograd ce postati svetski poznat i BNV ce biti najluksuznije mesto za zivot u Evropi.Ja ne verujem da ce "useliti" operi i balet. 100% samo predizborno obecanje
Pogledajte prilog 186726
Па наравно, погледајмо где су сада Историјски музеј у бившој железничкој станици и музеј града Београда у бившој војној академији, обећани пре сигурно 7-8 година.Ja ne verujem da ce "useliti" operi i balet. 100% samo predizborno obecanje
Pogledajte prilog 186726
Onaj iz Majke Jevrosime?Музеј аутомобила пресељен.
Ovde se radi o lapsusu te 33mlrd evra bi odgovarale verovatno 2012g kad je iznosio 43.31mlrd dolaraMeни је занимљиво што је рекао да ћемо утростручити друштвени производ за три године. Мислим да се то никада нигде није десило у историји. Србија сада има економски раст 3%, и да би утростручила економију требало би јој 36 година стабилног раста по овој стопи. Али нам председник обећава све то за три године? То би било могуће једино када би имали хиперинфлацију у ЕУ и колапс евра па би се номинално приказало да имамо раст.
Такође је рекао да се од када су они дошли на власт друштвени производ дуплирао, а подаци државног завода за статистику говоре о 50%. Али председник зна да је становништво економски неписмено, па хајде само да лупамо цифре да делује импресивније. Али би опозиција требала да има неког еконођмисту који може те лажи да објасни на једноставан начин народу. Ја за сада знам једино за Бранка Павловића. Али они у странци имају своје бисере.
Ослања се на номиналну вредност БДП-а у доларима, где је БДП Србије 2012. године био 43 милијарде долара а ММФ очекује да ће 2024. бити 81 миилјарду. Што није тачно дупло и није се још десило али је довољно одокативно близу да може тиме да барата и маше пред камерама. Слично за ово "утростручивање", ММФ је у тој својој процени из октобра рекао да би 2027. Србија требала да има 101 милијарду долара БДП-а и он сад обећава да ће овим мамутским задуживањем то "погурати" да опет буде одокативно близу троструког увећањаMeни је занимљиво што је рекао да ћемо утростручити друштвени производ за три године. Мислим да се то никада нигде није десило у историји. Србија сада има економски раст 3%, и да би утростручила економију требало би јој 36 година стабилног раста по овој стопи. Али нам председник обећава све то за три године? То би било могуће једино када би имали хиперинфлацију у ЕУ и колапс евра па би се номинално приказало да имамо раст.
Такође је рекао да се од када су они дошли на власт друштвени производ дуплирао, а подаци државног завода за статистику говоре о 50%. Али председник зна да је становништво економски неписмено, па хајде само да лупамо цифре да делује импресивније. Али би опозиција требала да има неког еконођмисту који може те лажи да објасни на једноставан начин народу. Ја за сада знам једино за Бранка Павловића. Али они у странци имају своје бисере.
A kad dodje vreme vracanja, bice kuku jao lele kao u Grckoj.Ослања се на номиналну вредност БДП-а у доларима, где је БДП Србије 2012. године био 43 милијарде долара а ММФ очекује да ће 2024. бити 81 миилјарду. Што није тачно дупло и није се још десило али је довољно одокативно близу да може тиме да барата и маше пред камерама. Слично за ово "утростручивање", ММФ је у тој својој процени из октобра рекао да би 2027. Србија требала да има 101 милијарду долара БДП-а и он сад обећава да ће овим мамутским задуживањем то "погурати" да опет буде одокативно близу троструког увећања
Report for Selected Countries and Subjects
www.imf.org
То је извор а уједно и омогућава играње са подацима, поређење са другим земљама итд.