dugo je trajao komunalni red...Počela nadogradnja....
Ispred zgrade Aqua za nedelju dana nikla je ova konstrukcija za staklenu baštu budućeg restorana...
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Gde te je startovao? Tj. šta si fotkao?Mene je isto spopao jedan od tih ''čuvara'' da je kao zabranjeno fotografisanje.
Mene zanima kakav je to tip ljudi kojima su izvor informacija N1 i Nova S Da ne dodajem nastavke za obe kuce iz porodice cnn-aNiko nije dosao na protest. 0.
To ne znaci da nema nezadovoljnih ali ne znaci ni da je tako ekstremno kao sto pise N1, Nova i slicni tabloidi.
"""Počela nadogradnja....
Ispred zgrade Aqua za nedelju dana nikla je ova konstrukcija za staklenu baštu budućeg restorana...
To je slika i prilika kako posluje preduzeće "Beograd na vodi":Počela nadogradnja....
kao i bilo koji izvor u srbijiMene zanima kakav je to tip ljudi kojima su izvor informacija N1 i Nova S Da ne dodajem nastavke za obe kuce iz porodice cnn-a
Peko kog medija bi gradjani Srbije saznali za rusenje Velje nevolje u Hercegovackoj ulici, naredjenja policiji da ne reaguje na pozive, korumpiranje policajca obecanjem o legalizaciji nelegalnog objekta i veza Dijane Hrkalovic, clanice SNS-a, sa mafijom, da ne postoji N1?Mene zanima kakav je to tip ljudi kojima su izvor informacija N1 i Nova S Da ne dodajem nastavke za obe kuce iz porodice cnn-a
Ima izreka na starom gradu, "što živiš u gradu ako ti smetaju kafići u prizemlju"To je slika i prilika kako posluje preduzeće "Beograd na vodi":
Reklamacije stanara ignorišu mesecima, a zakupci lokala mogu da rade šta hoće - da nadograđuju, da odvrnu muziku, da se parkiraju po trotoaru... Pritom su to zakupci (BW ne prodaje lokale) - znači BW može da ih kontroliše, da hoće....
Slažem se donekle. Otkazao sam pretplatu jer preteruju sa pozivanjem Dveri, Jeremića i Milice zavetnice. Što je mnogo, mnogo je.Mene zanima kakav je to tip ljudi kojima su izvor informacija N1 i Nova S Da ne dodajem nastavke za obe kuce iz porodice cnn-a
Ne sumnjaj u moju urbanostIma izreka na starom gradu, "što živiš u gradu ako ti smetaju kafići u prizemlju"
To je tzv. turistička ponuda Beograda i kako građani zamišljaju da grad treba da izgleda.Ne sumnjaj u moju urbanost
Ono što meni smeta je nadogradnja, muzika iznad dozvoljene jačine, parkiranje po trotoaru...
Ove tri Scala, Sole... iz daljine tamo sa raskrsnice u VV.Gde te je startovao? Tj. šta si fotkao?
НОВА РС почела да користи и онај одвратно сензационалистички навлакачки Б92 начин објава, Н1 иде исто мало у том смеру... О идеологији не говорим, већ о оном ,,Готово је'' ; ,,Ево када'' ; ,,Нећете веровати''...Slažem se donekle. Otkazao sam pretplatu jer preteruju sa pozivanjem Dveri, Jeremića i Milice zavetnice. Što je mnogo, mnogo je.
Inače ima tu vrlo kvalitetnih novinara.
Da ne skrećemo temu na muziku i parkiranje. Poenta moje objave je pre svega bila u onoj nadogradnji koja je nikla ispred Akve.To je tzv. turistička ponuda Beograda i kako građani zamišljaju da grad treba da izgleda.
Nema dela grada gde nije tako.
Hoću da kažem da je to normalno. Pun je centar nadogradnji. Svuda su prihvaćene.Da ne skrećemo temu na muziku i parkiranje. Poenta moje objave je pre svega bila u onoj nadogradnji koja je nikla ispred Akve.
Evo meni su izvor informacija N1 i nova S pa mi reci šta te zanima. Takodje pogledam i rts,pink.hepi,kurir,BBC i mnoge druge.Mene zanima kakav je to tip ljudi kojima su izvor informacija N1 i Nova S Da ne dodajem nastavke za obe kuce iz porodice cnn-a
За Политику бих рекао да се добро држе по том питању.Sa ovime se mogu složiti pogotovo u slučaju Nove S mada i N1 popušta.
Ovaj stepen javašluka ipak niko nije očekivaoEvo kako izgleda pod liftova u gotovo svim zgradama u Beogradu na vodi, s izuzetkom onih uz reku (Residences, Terraces).... Sve pločice polupane još tokom gradnje.
Zgrade se stanarima predaju u poluruiniranom stanju zajedničkih prostorija a onda započinje višemesečno natezanje sa preduzećem "Beograd na vodi" koje odbija da zameni pločice...
Zumirajte za potpun ugođaj.