I opet ne bi bio po volji građanstvu.И за ту намену је могао да има више зеленила и слободног простора а мање зграда више спратности и исти број квадрата.
I opet ne bi bio po volji građanstvu.И за ту намену је могао да има више зеленила и слободног простора а мање зграда више спратности и исти број квадрата.
Na zalost ne postoji to zelenilo koje bi ovaj prizor ucinilo iole dopadljivim za ljudsko oko i iole vrednosno u arhitektonskom smislu.Мислим да су им солитери генерално промашен концепт за то што су покушали да постигну јер нису научили ни основне лекције из урбанизма које су могли да науче на историји Београда
Солитери су за време СФРЈ грађени да омогућавају доста зеленила али им је мана била баш у томе што нису стварали леп и пријатан улични фронт. Они су нагузили солитере без зеленила и без уличног фронта а исту зараду су могли да стекну и са традиционалном урбаном матрицом. Ево Солун има зграде по 8 и више спратова али је занимљив за шетњу јер то нису раздвојени и набацани солитери већ формирају смислене фронтове пуне малих радњица, пекара, кафића, галерија и сл.
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Ови су направили нагужене солитере са појединачним и разбацаним комерцијалним објектима од којих је сваки пети занимљив обичном пролазнику
Postoji. Prođite leti Nehruovom ulicom. Decenijski platani potpuno maskiraju betonske solitere grdobine, gledano sa ulice.Na zalost ne postoji to zelenilo koje bi ovaj prizor ucinilo iole dopadljivim za ljudsko oko i iole vrednosno u arhitektonskom smislu.
Ovo je gore?! Ajde ukusi su razliciti, ali po svemu ostalom ovo je decenijama ispred BnV demitusa.ovo je jos gore lol
BW gradi infrasturu uključujući i promenadu plus Savski trg i sređivanje Savske ulicu,ložionicu država a za školu i vrtić sam čuo da ih isto gradi BWJe li stvarno istina što tvrdi ovaj Veselinović da je iz budžeta grada finansirana Promenada i infrastruktura?
Ja sam mislio da to finansira BnV.
Neka ima hejtera, meni je bas lepo da ih slusam, jer uzivam u tudjoj patnji. Ne rade oni to zato sto su srecni, vec kao sto samo ime kaze zato sto mrze. Evo vec vidimo komentare, bilo je najpre kako nema sanse da to bude, sada kada se pojavilo, vec vidimo komentar kako su previse spori.Robot isporucuje hranu. Beograd na vodi.
Kad se setim koliko hejtera ima ….
Ono sto je bitno da bi kao drustvo i drzava bili sto efikasniji treba forsirati narucivanje hrane gde roboti isporucuju i da se polako ljudi prebacuju da rade nesto korisnije.
Imamo vlast koja je cvrsto resila da idemo u buducnost, i ako treba, bice uvedeni zakoni za zastitu robota od huligana.
Neka ima hejtera, meni je bas lepo da ih slusam, jer uzivam u tudjoj patnji. Ne rade oni to zato sto su srecni, vec kao sto samo ime kaze zato sto mrze. Evo vec vidimo komentare, bilo je najpre kako nema sanse da to bude, sada kada se pojavilo, vec vidimo komentar kako su previse spori.
Sto se napretka i huligana tice koji ce ih lomiti, ne brinem se. Imamo vlast koja je cvrsto resila da idemo u buducnost, i ako treba, bice uvedeni zakoni za zastitu robota od huligana.
Neka ima hejtera, meni je bas lepo da ih slusam, jer uzivam u tudjoj patnji.
Čestitam, upravo si i sam priznao da si psihopata. Isto kao i kolega ti, vradovic.jer uzivam u tudjoj patnji