Ја написао порекло, што је то контра?bezveze što furaš neku kontru za nešto čemu se uglavnom deca raduju
Ali bukvalno. Šta se sve gradi po svetu, mi kasnimo ne 50 nego 250 godina.Kakva je beda hvaliti se da si za 8 godina uradio ovo u 21.veku, a projekat je od nacionalnog značaja Sve i da je najbolja arhitektura na svetu.
Kakva je beda hvaliti se da si za 8 godina uradio ovo u 21.veku, a projekat je od nacionalnog značaja Sve i da je najbolja arhitektura na svetu.Pogledajte prilog 150895
Danska je jednom nogom u grobu.
UAE ima naftu, imamo i mi litijum ali i ljude bez mozga dok oni barem to imaju.
Za ove druge dve zemlje zaista nisam upoznat.
Egipat je ipak znacajno veca drzava i ima veze.
Ipak lepo je porediti se sa jacima i vecima od sebe a ne samo sa Bugarskom koju smo ostavili u prasini
Da smo ranije dosli na vlast, imali bi smo i mi.Бугари макар имају метро.
Nisam to kupio za rentiranje.Врадовићу требао си већ годину дана и дуже да изнајмљујеш тај твој стан у Кули, сад и Русима, уместо да тужиш БНВ због кашњења ти пишеш вицеве овде.
SRS?Da smo ranije dosli na vlast, imali bi smo i mi.
Kakva je beda hvaliti se da si za 8 godina uradio ovo u 21.veku, a projekat je od nacionalnog značaja Sve i da je najbolja arhitektura na svetu.
Ja mislim da za Srbiju ovo nije nikakva beda ili blam. Bas na protiv. U Srbiji se samo grade ruzne, lose kvalitetne zgrade. Zadnjih 40 godina.Kakva je beda hvaliti se da si za 8 godina uradio ovo u 21.veku, a projekat je od nacionalnog značaja Sve i da je najbolja arhitektura na svetu.Pogledajte prilog 150895
Neznam nija.U zemlji gde je prosecna neto plata 350 evra, neznam sta vi ocekujete, neki luksuz poput zapadne evrope?
...
U zemlji gde je prosecna neto plata 350 evra, neznam sta vi ocekujete, neki luksuz poput zapadne evrope?
...
Slazem se da je arhitektura nikakva, nista novo, kao soliteri u Novo Beogradu, samo sto su novi.
Ali ponavljam: ti zivis u Srbiji. Idi radi, budi vredan, placaj vise poreza, pa ces dobiti i odgovarajuce.
Jel moramo da radimo od 7, nosimo pelene i ne koristimo na odmor? Pitam za drugaJa mislim da za Srbiju ovo nije nikakva beda ili blam. Bas na protiv. U Srbiji se samo grade ruzne, lose kvalitetne zgrade. Zadnjih 40 godina.
U zemlji gde je prosecna neto plata 350 evra, neznam sta vi ocekujete, neki luksuz poput zapadne evrope?
Budi srecan da imas ovako nesto i hvali se time.
A promenada je kao i svuda na drugim mestima u Evropi mogu da ti kazem.
To sto ti licno imas problem sa vladom, Vucicem ili Vesicem, pa to je tvoj problem.
Slazem se da je arhitektura nikakva, nista novo, kao soliteri u Novo Beogradu, samo sto su novi.
Ali ponavljam: ti zivis u Srbiji. Idi radi, budi vredan, placaj vise poreza, pa ces dobiti i odgovarajuce.
Ja mislim da za Srbiju ovo nije nikakva beda ili blam. Bas na protiv. U Srbiji se samo grade ruzne, lose kvalitetne zgrade. Zadnjih 40 godina.
Budi srecan da imas ovako nesto i hvali se time.
A promenada je kao i svuda na drugim mestima u Evropi mogu da ti kazem.
To sto ti licno imas problem sa vladom, Vucicem ili Vesicem, pa to je tvoj problem.