Pa čekaj to je sad nekorektno što pričaš. Rukovodili smo se izjavama o projektu koje su davali njegov kreator Aleksandar Vučić i članovi njegove stranke. Uopšte nije rečeno da faza 2 počinje za 8-9 godina, recimo 2023. godine, već je rečeno da je projekat od izvanredne važnosti jer će prvog dana prodaje unapred biti prodato 2.000 stanova na zeleno na livadi, pardon livadi sa šikarom, šinama i neeksproprisanim i neraseljenim objektima i licima, a odmah zatim ubrzo još 3.000 stanova. Oko trajanja realizacije faya pominjani su isključivo rokovi od 3-5 godina i ni dan više. Dakle, 2019. godine kraj i imamo 1,5-2 miliona kvadrata izgrađenih i u funkciji, koji se koriste. To je ključni razlog zbog koga sam vrištao bukvalno, to je nemoguće, to je laž, to je laž, neće se izgraditi ništa, lažu i tako dalje.
I sad ti mrtav hladan kažeš: Pa naravno, tek za 8-9 godina bi se krenulo sa fazom 2. Ko se nalepio na priču da sve treba i da će biti izgrađeno za godinu dve, taj je lud. Pa izvini Stf, mnogi su pisali i svoja očekivanja podešavali drugačije. Kakvih crnih 8-9 godina, 5 dinica i kraj, to je bilo ono u šta se verovalo i još se veruje. Mene ne mrzi da čekam i da se kliberim posle ko majmun ovde po forumu za tu ludoriju o 5 godina, ali ne možeš ti sad da amortizuješ i zaglađuješ glupost mase ljudi na forumu, koja se primila na priču o Beogradu na vodi i poverovala upravo (minimum) u ovu priču o gradnji i ove rokove.
I sad ti mrtav hladan kažeš: Pa naravno, tek za 8-9 godina bi se krenulo sa fazom 2. Ko se nalepio na priču da sve treba i da će biti izgrađeno za godinu dve, taj je lud. Pa izvini Stf, mnogi su pisali i svoja očekivanja podešavali drugačije. Kakvih crnih 8-9 godina, 5 dinica i kraj, to je bilo ono u šta se verovalo i još se veruje. Mene ne mrzi da čekam i da se kliberim posle ko majmun ovde po forumu za tu ludoriju o 5 godina, ali ne možeš ti sad da amortizuješ i zaglađuješ glupost mase ljudi na forumu, koja se primila na priču o Beogradu na vodi i poverovala upravo (minimum) u ovu priču o gradnji i ove rokove.